reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:szok::szok::-):-):-) to dokładnie tak jak my:-) kule tyle jest ładnych imion dla dziewczyn a dla chłopaka jakoś tak żadne mi się na maksa nie podoba:baffled:
agusia nie łap doła:-) będzie ok zobaczysz:-)

reklama
Dziewczyny, a jakie macie imiona dla dziewczynek? Ciekawa jestem :-D ja dla dziewczynki już dawno wybrałam - Agatka, a dla chłopca podoba mi się Szymon i Tomuś.

Agusia-trzymamy kciuki...
Mi się dla dziewczyny najbardziej podoba Konstancja, a dla chłopaka Maciej... Mojemu mężowi Konstancja też bardzo się podoba i jesteśmy zgodni w tej kwestii, ale za to Macieja nie chce

Agusia, to mnie Konstancja nie bardzo :-p ale ważne, że Wam pasuje. Moja bliska koleżanka ma roczną córeczkę Konstancję właśnie i dziwnie do niej mówią : Konsia :-p

Kahaka: Martusia, nie Agusia ;)

Wiem, że niektórzy zdrabniają Kostusia ;) Mi się pełne imię podoba.... A zdrobniać nie trzeba... zresztą podejrzewam, że jak się zobaczy dziecko to wtedy się wie jak będzie do niego mówić...

Konstancja? takie dość poważne:-) mi się podobają imiona które można właśnie bez udziwnień zdrabniać. mi się podoba dla dziewczynki Julia, Lena albo viola:-)

Martusia, przepraszam, oczywiście wiedziałam, że do Ciebie piszę:-)
kamia, mnie Lena też się podoba, Julia juz mniej, ale pewnie dlatego, że w szkole u mnie bardzo dużo dziewczynek o tym imieniu i mi się przejadło...A Wiola ma na imie koleżanka z pracy, za ktorą nie przepadam, więc sama rozumiesz, hehe :-D

Mnie swego czasu podobało imię Jagoda, ale potem mi przeszło :-p Za to ta Agatka chodzi za mną już od dawna.

no właśnie julię brzydko mówiąc obrzydziło mi to o czym piszesz, u co drugich znajomych nowo narodzona córeczka nazywa sie julia i jakoś chyba na te się nie zdecyduje. To ja tak mam z szymonem (tak nazywał sie mój brat który zmarl jako niemowle) i tomek (też te imię mi sie bardzo podoba) ale mój szwagier tak się nazywa:confused: bardzo mi sie podoba michał ale głupio łączy się z naszym nazwiskiem po mamy w początku prawie, ze te imię a mojemu dla chłopaka to się żadne nie podoba:no: a agata ładne imię:-) mała agatka a dorosła Pani Agata:-)
a co myślicie o imieniu Bruno dla chłopaka?

reklama
Nie wiem czemu mi się podobają dziwne imiona.... np jeszcze Noemi :)
Ale Konstancja Piotrowicz to brzmi dumnie :) hehe Zresztą nie mam co myśleć-jeszcze nawet w ciąży nie jestem ;)

Do góry