reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

W środę mam wizyte i usg

VeronicaMelania tylko nie baw się w ograniczenie praw bo to tak na prawde nic nie daje.Jeżeli odbierzesz mu prawa alimenty i tak musi płacić a jak nie on to jego rodzice lub fundusz alimentacyjny.
A zapomniałam e Ty jeszcze nie urodziłaś:-) Po porodzie musisz zarejestrować dziecko a on poprostu nie zostaje wpisany jako ojciec i żeby mógł je uznać musiała byś z nim zmienić akt urodzenia bo nie wydaje mi się żeby poszedł do sądu.

Ostatnia edycja:
reklama
veronica nie dziwie ci sie....sam gnojek tego chcial!!!!
dziewczyno młoda jestes znajdziesz sobie takiego albo taka;) co beda kochac i ciebie i dziecko nad zycie!!!!

Mononoke moje PH też jest od początku 6,5 ale to raczej norma jakbyś miała 8 to byłby problem. Najważniejsze jest to, żebyś nie wydalała żadnych składników patologicznych.

Ostatnia edycja:
Mononoke moje PH też jest od początku 6,5 ale to raczej norma jakbyś miała 8 to byłby problem. Najważniejsze jest to, żebyś nie wydalała żadnych składników patologicznych.

W środę mam wizyte i usg

VeronicaMelania tylko nie baw się w ograniczenie praw bo to tak na prawde nic nie daje.Jeżeli odbierzesz mu prawa alimenty i tak musi płacić a jak nie on to jego rodzice lub fundusz alimentacyjny.
A zapomniałam e Ty jeszcze nie urodziłaś:-) Po porodzie musisz zarejestrować dziecko a on poprostu nie zostaje wpisany jako ojciec i żeby mógł je uznać musiała byś z nim zmienić akt urodzenia bo nie wydaje mi się żeby poszedł do sądu.

ja poprostu chce odebrac mu prawa rodzicielskie tak zeby nie byl ojcem mojego syna na papierze....
no alimentow nie chce placic i on i jego rodzice ( sa rozwiedzeni, jego ojciec nawet nie wei o mojej ciazy, a matka powiedzaila ze to moja sprawa i mam sobie radzic sama)
Dzieki ze mi to mowisz...nawet nie mailam pojecia ze to takie troszku skomplikowane :)

nie wydalala czego ?????

pomozecie mi z wynikami bety?

tak wiec moja beta to : 6836 :D

normy:
1,3 - 2 tydz : 16-156
2-3 tydz 101 - 4870
3-4 tydz 1110-31500
4-5 tydz 2560 - 82300
5-6 tydz 23100 - 151000

i zastanawiam sie bo jak bylam na badaniach to bylam w rowniusieńkim 5 tc wedlug OM ale oni licza chyba te tygodnie od momentu zaplodnienia czyli tak jakbym robila badanie w 3tyg ciazy .... zgadza sie?
dobry mam wynik czy nie ? :( boje sie :/

veronica nie dziwie ci sie....sam gnojek tego chcial!!!!
dziewczyno młoda jestes znajdziesz sobie takiego albo taka;) co beda kochac i ciebie i dziecko nad zycie!!!!

no sam powiedzail " chodz, zrobimy soebie dziecko to juz nikt nas nie rozdzieli " i co? bedzie mial syna a mimo to mnie zostawil. gnojek mnie poprosu ze tak powiem wykorzystal. to mi popsul troche plan na zycie, bo on nie ponosi zadnych konsekwencji w tymm co zrobil...

moze i kiedys znajde sobie kogos...ale narazie musze zajac sie soba i szkola, bo za rok zdaje mature :)

Powiem tak nie zostawiaj tej sprawy tak. Nie rozumiem zrobił dziecko i już go nie obchodzi:wściekła/y:. Takim to ja bym coś ucięła i już. Widzę że jego mamusia tez dobra jest:angry:

Mononoke chodzi o składniki patologiczne moczu, czyli żeby nie było w moczu cukru, bakterii itp. A betę masz piękną, ja w 4 tygodniu wg OM miałam 1560. A pamiętaj że beta rośnie dwukrotnie podajże co drugi dzień.

Mononoke chodzi o składniki patologiczne moczu, czyli żeby nie było w moczu cukru, bakterii itp. A betę masz piękną, ja w 4 tygodniu wg OM miałam 1560. A pamiętaj że beta rośnie dwukrotnie podajże co drugi dzień.

Myslisz, ze jest ok ta beta? bo ja juz nie wiem jak to mam liczyc i czy przypadkiem nie mam za malej :/ martwie sie strasznie :/

reklama
agusia dawaj my go przejmiemy;) zaraz zacznie alimenty placic!!!!!!! a jak nie to betonowe buciki
veronica powiem ci tak z jednej strony dobrze ze to wyszo teraz bo jak bys miala meczyc sie z takim cupkiem i tesciowka to klekajcie narody a z drugiej ja bym nie odpuscila dupkowi bo klamal i zachowal sie jak baran!!! mogl to chociaz inaczej zalatwic a nie w tak podly sposob

Do góry