blondplatyna
Fanka BB :)
Mononoke nie martw się bo z bety dokładnie nie wyliczysz wieku ciąży i tak później na USG wychodzi maleństwo albo o tydzień młodsze albo starsze. Betę masz piękną. I przestań się wreszcie babolu zamartwiać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem tak nie zostawiaj tej sprawy tak. Nie rozumiem zrobił dziecko i już go nie obchodzi. Takim to ja bym coś ucięła i już. Widzę że jego mamusia tez dobra jest
![]()
agusia dawaj my go przejmiemyzaraz zacznie alimenty placic!!!!!!! a jak nie to betonowe buciki
veronica powiem ci tak z jednej strony dobrze ze to wyszo teraz bo jak bys miala meczyc sie z takim cupkiem i tesciowka to klekajcie narody a z drugiej ja bym nie odpuscila dupkowi bo klamal i zachowal sie jak baran!!! mogl to chociaz inaczej zalatwic a nie w tak podly sposob
Ja bym takiemu nie podarowała. Wiem to kosztuje sporo nerwów, ale warto walczyć o swoje. A tym bardziej że jest dziecko.