reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki - dzieki za te wszystkie informacje. nawet nie iwesz jak mi pomagasz:*

mamaFFia - dokladnie.chociaz ja za moja babcia nie przepadam, bo ciagle sie wtraca;/

Mononoke - to kiedy mu obcinamy?:-D
gdzie ja go poznalam...a nie pamietam...znam go juz kilka dobrych lat... trudno, trafilam na debila i teraz mam tak jakby troche za swoje:zawstydzona/y:

reklama
kochanie nie za swoje!!!! nie wazne ile masz lat kazda kobitka jak sie zakocha traci glowe.... zreszta trafilas na ewidentnego palanta....

dziewczynki jaramy dzis cos???:D hahah

Moze tak rozpalac od czasu do czasu? bo ja nie mam tak calyczas tylko teraz mi nagle policzki zeswirowaly :/

Veronica kiedy tylko chcesz, ja na taki obcinanie jestem b. chetna :D A z tym wpisywaniem ojca to prawda, moja znajoma tez tak miala .

kochanie nie za swoje!!!! nie wazne ile masz lat kazda kobitka jak sie zakocha traci glowe.... zreszta trafilas na ewidentnego palanta....

dziewczynki jaramy dzis cos???:D hahah

ja mam pecha... zawsze trfiam na samych palantow. widac nie trafilam jeszcze na tego odpowiedniego :-D jestem jeszcze mloda wiec licze ze w koncu taki sie znajdzie :laugh2:

Veronica kochana całe życie przed Tobą. Nie można oceniać wszystkich po jednym głupim przykładzie. Zobaczysz spotkasz taką osobę, że będzie Cię na rekach nosić. A moim zdaniem to alimenty powinien płacić. Do bzykania to pierwsi, ale żeby później ponieść odpowiedzialność to już gorzej.

reklama
Veronica tempym plastikowym nożem:-D

Ojciec Gosi ją uznał jak miała ona niecałe 2 lata bo ochrzcić jej nie chcieli,do tej pory tego żałuje(ja oczywiście)

Do góry