reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Takiemu wystarczy powiedziec NIE jak chce sie bzykac :D Łatwo wtedy sprawdzic czy chce z Toba byc czy tylko bzykac mu sie chce :D Ja sie tak jednego kiedys pozbylam :p Ale niewazne, Veronica niedlugo urodzisz dzieciatko :) Ale Ci zazdroszcze :)
Wybralas juz imie dla chlopca?

chwilę mnie nie było a tu 4 strony nadrabiania! :)

Agusia-zostaw go na razie w spokoju :) te 2 cykle i tak są żeby wyregulować... i żebyś w ogóle owu miała... bo co ci po seksie jak owu nie masz-to i tak nic nie zdziałasz-niech on odpoczywa i zbiera siły na te cykle właściwe ;)

veronica już wczoraj pisałam, ale dziś powtórzę-walcz o alimenty.... to, że on się nie poczuwa do ojcostwa to nie znaczy, że sama masz dziecko utrzymywać... ?A że ten pacan gada, że nie będzie płacić to se gadać może... bo on MUSI, powtarzam MUSI płacić nawet jak nie chce :D A gada tak specjalnie, żebyś właśnie nie wystąpiła o alimenty...
A jak będziesz rejestrować dziecko podasz, że ojciec nieznany i nie musisz mu odbierać żadnych praw chyba :)
poziomki mam nadzieję, że wszystko ok-odpoczywaj może więcej?

chwilę mnie nie było a tu 4 strony nadrabiania! :)

veronica już wczoraj pisałam, ale dziś powtórzę-walcz o alimenty.... to, że on się nie poczuwa do ojcostwa to nie znaczy, że sama masz dziecko utrzymywać... ?A że ten pacan gada, że nie będzie płacić to se gadać może... bo on MUSI, powtarzam MUSI płacić nawet jak nie chce :D A gada tak specjalnie, żebyś właśnie nie wystąpiła o alimenty...
A jak będziesz rejestrować dziecko podasz, że ojciec nieznany i nie musisz mu odbierać żadnych praw chyba :)

jeszcze zobacze jak bedzie z tyi alimentami. rodzice pomoga mi cos zdecydowac.

Ładnie :D
Mojemu mezowi podoba sie imie EMILIA dla dziewczynki ;p

ja mam kolezanke Emilię :) jest moja najlepsza przyjaciolka :)

bo ja nie chce jakiegos prostego imienia mu dac typu : Marcin, Łukasz czy Adam.... chcialam cos takiego innego :)

mam np znajomych co maja takie imiona: Andrzej, Jurek, Matylda, Pamela, Marlena, Jeżyna :) to jest cos !

reklama
Do góry