reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Amalfi chyba 2 dni przed lutką zaczął boleć lewy jajnik a podbrzusze od niedawna. W skutkach ubocznych nic nie ma o podbrzuszu ani o jajnikach. Zaraz przeczytam o objawach.
Nie mam nic o objawach:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mysle ze to nic poprostu jajniki pracuja dostaly jesc, to sie ciesza, tyle!!! przeciez agusia czasem wcale @ nie miala, ostatnio 2 miechy, to teraz jej sie normuje i boli, ja zaczekalabym do @. Az sie wyklaruje cos

Cześć wszystkim. Ja dziś pólprzytomna, mega-niewyspana. Ostatnio wogóle mam kłopoty ze snem, a ostatnia noc była koszmarna. Senność przyszła jakos na pół godziny przed budzikiem:baffled: Niby wieczorem padam do łóżka i szybko zasypiam a później w nocy przewracam się z boku na bok ;(
Wczoraj rozbolał mnie brzuch tak jak na @ (aż musiałam wziąść nospę) a do terminu @ mam jeszcze jakiś tydzień. Chyba że znowu mi się skróci cykl. Jeżeli tak to chyba będę musiała się przejść do ginka, bo takie krótkie cykle to nic dobrego... Martusia, chyba ty pisałaś o tym ,że przed starankami miałaś jak w zegarku - 28 dni, a teraz bywa różnie. To witaj w klubie, ja mam dokładnie tak samo. Tylko że u mnie cykl sie nie wydłuża tylko skraca. Ostatnio co 25 dni, a teraz jest 21dc a ja mam już bóle miesiączkowe.... :crazy:
Zazwyczaj dzień przed @, bolał mnie brzuch. Na szczęście narazie krwawienia brak. I dobrze.
Lecę , trochę was ponadrabiam, no i kahaka czekam na wieści jak u ginka :-p

reklama
Do góry