reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka ściskam Cię mocno:** Odpoczywaj...Dobrze że już po...

Co do mojej wizyty:
Szyjka z 34mm na 31 mm więc jest dobrze.Dziewczynki 600g (24tc) i 552g (23 i 1tc)
Widziałam cipuszki:)) Są duże i zdrowe,wierciuchy:)))
Niestety nie było mojego gina i musiałam iśc do jakiegoś idioty który wypisał mi źle recepte na luteine i zamiast zapłacić 3,60zł chcą w aptece 30zł.
Wyjechał mi h*j z matką polką!! A ***** mu do tego -gówniarz!!
Mam brać luteina 2x2,nospe 3x1,2,magnez 3x1,żelazo 2x2 i na żylaki jeszcze coś:/ i oczywiście witaminki więc garść leków:dry:
Nastepna wizyta i usg 26 stycznia

I schudłam 1 kg więc jestem na zero

reklama
Martusia zakup świetny, szkoda że ja nie mam jeszcze weny na zakupy.
Poziomki cieszę się, że wszystko wporządku i że szyjka się zmniejsza. A lekarz idiota - szkoda słów.
Ja dziś znów idę na lekarza, tym razem endokrynolog, trochę tarczyca mi poleciała.

Ostatnia edycja:
poziomki to super, że takie dobre wiadomości:-)
martusia bardzo fajne te ubranka:-) a poza tym powiem Ci, ze (za co mało mnie nie zbojkotowali w rodzinie) ja też mam dwie, trzy różowe bluzy i będę je ubierała małemu np do ciemnych spodni:-) my mamy trzy pokoje, kuchnie i łazienkę, na piętrze a moi to samo na parterze:-) narazie pokoik wygląda tak ale parę rzeczy jeszcze dojdzie:
Zobacz załącznik 317523Zobacz załącznik 317524Zobacz załącznik 317525
ściany okiennej nie robiłam bo mi słońce waliło po aparacie i wychodziło ciemne:-)
to w łożeczku to zapakowana pościel chciałam przymierzyć kolor:-)

Ostatnia edycja:
od moich rodziców mamy obiecaną kołyskę więc w pierwszych miesiącach Tymek bedzie z nami w sypialni w kołysce, więc w sumie tak narazie to łóżeczko jest bardziej dekoracyjnie:-D a tak jak będzie miał ok pół roku i pewno wyrośnie z kołyski to wtedy fik do siebie, no chyba że w nocy będzie ostro płakał to w jesgo pokoju też mamy rozkładaną kanapę (właśnie na tej ścianie okiennej) to od biedy tam będę spała jak będzie taka potrzeba:-)
no to z czasem czekamy na twoje zdjęcia:-)

Śliczny pokoik... strasznie mi się podobają takie meble.... A co do różowych bluz-kiedyś właśnie chłopcy nosili różowe, dziewczynki niebieskie.... jakiś czas temu się to zmieniło... A co dziecku za różnica prawda? Ważne żeby był kochany, zdrowy, nakarmiony i żeby mu ciepło było-a kolor bluzy mi jest raczej obojętny.

a poza tym przepraszam ale czy dorośli faceci chodzą tylko na niebiesko ubrani?;-) to co do roczku może byc tylko niebieski a potem inne kolory dozwolone?:-) eeeeeeee tam:-) ja nie mówię, żeby chłopca ubierać w bluzy z ponaszywanymi kwiatuszkami, ale jeżeli mam ciemno różową bluze z napisem "sweet baby" to naprawdę mojego poczucia estetyki itp nie razi ubranie jej chłopcu np do małych dżinsów czy ciemnych sztruksów:-) a jak komus to przeszkadza to niech swojego malucha ubiera inaczej:-)
monooke powiem Ci, ze łóżeczko wydaje się fajne, a co najważniejsze jest duże więc np dwulatek spokojnie tam wejdzie:-)

reklama
monooke powiem Ci, ze łóżeczko wydaje się fajne, a co najważniejsze jest duże więc np dwulatek spokojnie tam wejdzie:-)

wiem bo moj brat z bratowa maja takie samo i ich ponad 3,5 letni syn jeszcze rok temu w nim spal :D

a co do bluzy masz racje, a jak sie komus nie podoba to nich spada to Twoje dziecko !!!! Zreszta kurcza mac co to takie dziecko interesuje czy jest ubrane na niebiesko czy na rozowo? nie moze ciagle miec tego samego koloru ;p

Do góry