reklama
jaga21
Fanka BB :)
o prosze kto sie pojawil! jasne, ze widze!!!
jak tam praca dzis? ja tlumacze o jakies cybernetyce, nic z tego nie rozumiem!!! haha do tego spieprzylam gre swojemu chlopakowi, a caly tydzien klamie mu ze jaaaasne, ze sie opiekuje twoja wioska
jutro wroci i beda jaja
co on ze mna ma..!
ja mam skrety brzucha okresowe powoli :/
jak tam praca dzis? ja tlumacze o jakies cybernetyce, nic z tego nie rozumiem!!! haha do tego spieprzylam gre swojemu chlopakowi, a caly tydzien klamie mu ze jaaaasne, ze sie opiekuje twoja wioska
ja mam skrety brzucha okresowe powoli :/
Ostatnia edycja:
jaga21
Ja plamilam tylko raz w zyciu, jak tabsy anty bralam pierwszy miesiac, a tak to nigdy nie mialam takich problemow. Tak samo z okresem, @ i spokoj, zadnych plamien. Takze wspolczuje!!
U mnie powinna @ przyjsc 22 jakoś, ale juz sie powoli zaczyna :/ nienawidze tych 5 dni w miesiacu!!
w tym zyciu w tym, nie gadaj tak glupiO!!v troche trzeba bedzie sie pomeczyc, ale damy rade
my nei damy?!
U mnie powinna @ przyjsc 22 jakoś, ale juz sie powoli zaczyna :/ nienawidze tych 5 dni w miesiacu!!
w tym zyciu w tym, nie gadaj tak glupiO!!v troche trzeba bedzie sie pomeczyc, ale damy rade
my nei damy?!
amalfi
katty ty tez nie spisz jeszcze??? We trojke bedzie razniej.
jaga ja co miesiac w to watpie, zawsze po trupach szlam, ale to akurat nie ode mnie zalezy, czuje sie
taka bezsilna, ze nie moge zaskoczyc!!! Umowilam sie juz do ginki na niedziele na 10.30.
jaga ja co miesiac w to watpie, zawsze po trupach szlam, ale to akurat nie ode mnie zalezy, czuje sie
taka bezsilna, ze nie moge zaskoczyc!!! Umowilam sie juz do ginki na niedziele na 10.30.
reklama
jaga21
dokladnie: bezsilna! idealne okreslenie. Kompletnie nie mamy na to wplywu, dlatego sie tym nie doluj, zobaczysz co ginka Ci powie, albo moze juz zaskoczylas w tym cyklu, nigdy nie wiadomo &&& ja tez zawsze co chcialam to mialam, a teraz dupa!!! i nic na to nie poradze.
Katty, Ty tez siedzisz jeszcze?
woow, moze jakas imprezka? 
Katty, Ty tez siedzisz jeszcze?