reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
o prosze kto sie pojawil! jasne, ze widze!!!
jak tam praca dzis? ja tlumacze o jakies cybernetyce, nic z tego nie rozumiem!!! haha do tego spieprzylam gre swojemu chlopakowi, a caly tydzien klamie mu ze jaaaasne, ze sie opiekuje twoja wioska :p jutro wroci i beda jaja :D co on ze mna ma..!

ja mam skrety brzucha okresowe powoli :/

Wiem, czytalam na fejsie!!! hehehehheehhehehehheheheeh! Moze zanim cie zabije, to cie chociaz przeleci!! A nie za wczesnie masz te bole??? Okresowe???

heheheh łach, weź babe o coś poproś.. :D cóż.
Mam okresowe jak nic, skręca mnie powoli już brzuchol i krzyż też juz powoli czuje! nadchodzi... :/ bleee

Ja plamilam tylko raz w zyciu, jak tabsy anty bralam pierwszy miesiac, a tak to nigdy nie mialam takich problemow. Tak samo z okresem, @ i spokoj, zadnych plamien. Takze wspolczuje!!
U mnie powinna @ przyjsc 22 jakoś, ale juz sie powoli zaczyna :/ nienawidze tych 5 dni w miesiacu!!

w tym zyciu w tym, nie gadaj tak glupiO!!v troche trzeba bedzie sie pomeczyc, ale damy rade ;)
my nei damy?!

katty ty tez nie spisz jeszcze??? We trojke bedzie razniej.
jaga ja co miesiac w to watpie, zawsze po trupach szlam, ale to akurat nie ode mnie zalezy, czuje sie
taka bezsilna, ze nie moge zaskoczyc!!! Umowilam sie juz do ginki na niedziele na 10.30.

reklama
dokladnie: bezsilna! idealne okreslenie. Kompletnie nie mamy na to wplywu, dlatego sie tym nie doluj, zobaczysz co ginka Ci powie, albo moze juz zaskoczylas w tym cyklu, nigdy nie wiadomo &&& ja tez zawsze co chcialam to mialam, a teraz dupa!!! i nic na to nie poradze.

Katty, Ty tez siedzisz jeszcze? :) woow, moze jakas imprezka? :D

Do góry