reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Poopowiadaj nam coś :)
Co wzięłaś do szpitala, co było niepotrzebne a czego może zabrakło.... Co używacie itd.... No wiesz tak praktycznego coś :)

jak lezalam na patologii to pytalam co musze wziac ze soba :) powiedzieli ze tylko mokre chusteczki do pupy i pampersy bo szpital nie ma swoich. ubranka dla dziecka mieli swoje ale ja wzielam moje bo tak jakos lepiej :)

szczerze przyznam ze wyprobowalam juz kilka kosmetykow do pielegnacji maluszka i najbardziej jestem zadowolona z zestawu Hipp'a. jest bardzo delikatny, ladnie pachnie!
warto kupic Oscenisept do przemywania pempuszka malucha kiedy ma jeszcze tego kikuta. bardzo pomaga. wszystko sie ladnie goi.
no i ja tez kupilam sobie masc na bolace sutki bo maly tak ciagnie mocno ze mialamm strupki i tez bardzo pomaga. najlepiej kupic w aptece. te sa najlepsze:)
aha i pamietajcie ! wazne jest miec SUDOCREM zeby smarowac cala pupe bąbla po kazdym przewijaniu zeby sie nie robily odparzenia:-D

jak Cie traktowali lekarze ,juz mialas wizyte poloznej?

ogolnie lekarze byli wporzadku. polozne tez super. jedna mialam taka fajna ze co 10 minut przychodzila i sprawdzala czy sobie ze wszystkim rade:) byla naprawde super. taka mlodziutka i strasznie pomocna!

owszem, polozna juz u mnie byla. pierwszy raz w poniedzialek na wizyte zeby obejrzec maluszka i mnie i wypelnic rozne dane zeby zalozyc karte malemu w przychodni. dzis byla drugi raz sciagnac mi szwy, sprawdzic stan macicy czy dobrze wszystko sie goi no i ogladala maluszka jeszcze :)
ogolnie mam super polozna. duzo mi powiedziala bo mialam troche watpliwosci. nastepny raz przyjdzie we wtrek zeby mi powiedziec o rozych badaniach na ktore musze isc z malym i o szczepieniach mi powie co jaki i kiedy :)
no i wiem ze jeszcze lekarz przyjdzie w nastepnym tygodniu zeby zbadac mnie i synka:) no i wypisze skierowanie na usg bioderek malucha bo to sie robi okolo 3 tyg zycia :)

no to chyba wszystko :) jak cos to pytajcie :)

hej laseczki :)
Melduje sie po wczorajszej wizycie a wiec dzidzius wazy 324g otwieralo buzke,wiercilo sie a co do plci lekarz stwierdzil ze jak to ujał "coś dynka" czyli bedzie synek:) potwierdzimy na kolejnej 24,03 dokladnie:)z reszta wszystko ok ruchliwe jest, narzady wyksztalcone prawidlowo,glowka tez ok takze cieszymy sie bardzo:)

anulka GRATULUJE SYNKA:-):-):-):-):-):-) i ciesze sie ze wszytsko jest ok:-):-):-):-)
veronica to fajnie, ze mały zdrowo rosnie, oby tak dalej:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry