Poopowiadaj nam coś

Co wzięłaś do szpitala, co było niepotrzebne a czego może zabrakło.... Co używacie itd.... No wiesz tak praktycznego coś
jak lezalam na patologii to pytalam co musze wziac ze soba

powiedzieli ze tylko mokre chusteczki do pupy i pampersy bo szpital nie ma swoich. ubranka dla dziecka mieli swoje ale ja wzielam moje bo tak jakos lepiej
szczerze przyznam ze wyprobowalam juz kilka kosmetykow do pielegnacji maluszka i najbardziej jestem zadowolona z zestawu Hipp'a. jest bardzo delikatny, ladnie pachnie!
warto kupic Oscenisept do przemywania pempuszka malucha kiedy ma jeszcze tego kikuta. bardzo pomaga. wszystko sie ladnie goi.
no i ja tez kupilam sobie masc na bolace sutki bo maly tak ciagnie mocno ze mialamm strupki i tez bardzo pomaga. najlepiej kupic w aptece. te sa najlepsze

aha i pamietajcie ! wazne jest miec SUDOCREM zeby smarowac cala pupe bąbla po kazdym przewijaniu zeby sie nie robily odparzenia
jak Cie traktowali lekarze ,juz mialas wizyte poloznej?
ogolnie lekarze byli wporzadku. polozne tez super. jedna mialam taka fajna ze co 10 minut przychodzila i sprawdzala czy sobie ze wszystkim rade

byla naprawde super. taka mlodziutka i strasznie pomocna!
owszem, polozna juz u mnie byla. pierwszy raz w poniedzialek na wizyte zeby obejrzec maluszka i mnie i wypelnic rozne dane zeby zalozyc karte malemu w przychodni. dzis byla drugi raz sciagnac mi szwy, sprawdzic stan macicy czy dobrze wszystko sie goi no i ogladala maluszka jeszcze

ogolnie mam super polozna. duzo mi powiedziala bo mialam troche watpliwosci. nastepny raz przyjdzie we wtrek zeby mi powiedziec o rozych badaniach na ktore musze isc z malym i o szczepieniach mi powie co jaki i kiedy

no i wiem ze jeszcze lekarz przyjdzie w nastepnym tygodniu zeby zbadac mnie i synka

no i wypisze skierowanie na usg bioderek malucha bo to sie robi okolo 3 tyg zycia
no to chyba wszystko

jak cos to pytajcie