karola1388
Poprostu żyj...
dzis w nocy zaczęło bolec mnie podbrzusze jak na @...:/...wiec pewnie tylko patrzec jak sie pojawi...:-(tak jakby jajnik z lewej strony mnie pobolewał.piersi bola mnie nadal,ale nie mocno.sa ciezkie i w nocy czułam takie mrowienie w nich...ojjjj poziomka obys miala racje...niech twoja dzidzia osnie duuuuza i zdrowa:-)
jak siedzialam przed komputerem teraz...ogólnie jestem bardzo spiaca,a dodam,ze sie wysypiam,bo nie pracuje takze mam duzo wolnego czasu.mam nadzieje,ze to nie @...dziewczyny a jak to jest z ta szyjka w ciazy??? bo ja czasem mierze,nie jakos regularnie,ale czasami i dzis zauwazyłam,ze jest bardzo wysoko...w srodku wszystko mieciutkie a szyjke ledwo dosiegłam...
.dzis w nocy obudziłam sie ze strasznym głodem
musiałam cos wszamac,ale orocz tego zauwazyłam,ze strasznie mnie ciagło w pachwinach....tak jakby ktos mnie za nogi rozciagał...czy ktoras z was tez tak miała??? czytałam ze czesto w ciazy przed @ma sie takie bole jak na@ własnie,ale narazie nie mam tego oprocz tego ciagniecia,ale nie mam zadnej pewnosci,ze jestem w ciazy,bo test zrobie dopiero jak @ bedzie sie spozniac...ehhh nie umiem byc cierpliwa...