reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj złapać się z Wami...:-D
Mam coraz mniej siły i mogła bym z łozka nie wychodzić:zawstydzona/y: uprałam wczoraj ubranka te co miałam i wcale nie jest ich tak malutko:-p
Dziewczyny coraz rzadziej tu zaglądacie
9 powiedza kiedy wracam do szpitala

Karola&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja mam w brzuchu 2 maluchy:)

reklama
Czesc dziewczynki.A ja juz coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,ze mam fasolke:) wprawdzie okres powinnam dostac jutro choc co miesiac dostaje wczesniej a nadal nie mam i nic nie zapowiada tego.Zawsze byłam bardzo znerwicowana i miałam napiecie przed @,a teraz nic.Za to wciaz bym spała,mam wieksze piersi,sa pełniejsze,wejscie do pochwy całe zasinione no i w pachwinach czuje cały czas rozciaganie...czasem tylko zakluje mnie raz lewy raz prawy jajnik ale to rzedko i odrobine.W nocy tylko mialam taki skurcz na srodku podbrzusza,ale szybko przeszedł.I do tego to przeczucie:-)mam nadzieje,ze mnie nie zawiedzie.Jesli jutro @ nie przyjdzie to bede testowac w wekeend...:-) miejmy nadzieje

Ale jesli tescik pokaze 2 kreski to zaraz z nimi pojawi sie strach zeby znowu nie bylo jak 3 lata temu kiedy poroniłam 2 ciaze pod rzad...Choc mysle,ze wtedy moglo to byc przez tabletki anty,paliłam i ogolnie malo o siebie dbałam...Od 2 lat nie zazywam tabsów,nie pale tez tyle,od 4 miesiecy zazywam kwas foliowy...moze tym razem Bozia da mi bejbusia:tak:

reklama
własnie dostałam takie brazowe plamienie zobaczymy jak bedzie czy bedzie krew @ czy nie....nic mnie nie boli tylko ciagnie mnie w pachwinach,a dzis mam termin @

Do góry