Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mój mąż ciągle mi powtarzał, ze na jego oko jestem w ciązy czym jeszcze bardziej mnie dobijał
w końcu dla świętego spokoju w poniedziałek czyli prawie tydzień po terminie @ zrobiłam test i wyobraź sobie moje zdumienie jak zobaczyłam II
zaraz pobiegłam na betę i odbrałam tego samego dnia z wynikiem chyba 484 czy jakoś tak:-):-) zaraz zadzwoniłam do tego lekarza i umówiłam się na za dwa dni na wizytę, która była totalną porażką bo ten debil udawał, ze wogole nie pamięta że dał taką diagnozę, zrobił mi usg na którym zobaczył lekko pogrubione endo i stwierdził, że to moze byc bardzo wczesna ciąża ale nie wie czy ona się utrzyma więc nie będzie mi nawet karty ciąży zakładał, no normalnie porażka. Oczywiście zaraz zmieniłam lekarza na tego u którego teraz prowadzę ciąże i wiesz co wynika z wieku małego?:-)Kamia
Veronica jak samopoczucie? Radzisz sobie dzielnie, bo mnie przeraża myśl trzymania w rękach takiego maluszka.