Witam Was bardzo serdecznie !
Widzę, że wiele z Was - cudownych kobiet jest tutaj bardzo doświadczonych. Ja niestety nie, choć dużo czytam na temat ciąży. Mam problem, z którym na pewno zgłoszę się po weekendzie do lekarza specjalisty lecz najpierw chciałabym zapytać Was, czy miałyście może podobne objawy jeśli chodzi o ciążę... Mam nadzieję, że to to lecz nie chce się nastawiać bo później bardzo się rozczaruje.
Termin planowanej miesiączki minął 3 dni temu, przed terminem już czułam się zle, zasypialam na stojąco, robiło mi się słabo, cały czas mogłam spać. 1 tydzień przed terminem miesiączki zawsze miałam gorączkę, bardzo silny ból brzucha, biegunkę ...No i cały czas jadłam cos... Ogólnie strasznie źle przechodzę kobiece dni. W tym miesiącu jest inaczej, ból mam taki raz na dwie, trzy godziny, od paru dobrych dni... Ale nie aż tak silny... Lekki, pobolewa i przestaje... Nie mam za bardzo apetytu... Przed planowanym terminem miesiączki zrobiłam test, wyszedł negatywnie, za 3 dni go powtórzyłam i rowniez był negatywny. Co jakieś parę godzin mam obfity śluz, mój mocz bardzo często zmienia kolor, ale nie mam wstrętu do kawy, papierosow... Czasami robi mi się niedobrze, czasami w nocy wstaje z mdlosciami.
Planuje iść do lekarza po weekendzie.
Może to bardzo wczesne stadium ciąży? Co myślicie ?
Pozdrawiam.