reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja czytałam że powinno się używać termometru elektronicznego tylko dobrej firmy. Rtęciowe uznawane są za szkodliwe- czy coś takiego i na zachodzie są wycofywane.
Najlepiej trzymać 5 minut po przebudzeniu, bez siusiu codziennie o tej samej porze.
Elektroniczny daje wynik do 2 kresek np. 36,73

Do pomiaru podstawowej temperatury ciała można używać dobrego termometru elektronicznego. Nowoczesne, dobre termometry elektroniczne takie jak np. elektroniczny termometr lekarski "Microlife MT 1622" mierzą temperaturę z dokładnością do 0,01oC, posiada pamięć i krótki czas pomiaru.
Elektroniczny termometr lekarski "Microlife MT 1622" jest dostępny w aptekach, cena ok. 25,00 zł.
Uwaga:
Rtęć to najbardziej toksyczny metal ciężki.
W USA, uchwałą Senatu z użycia wycofywane są termometry rtęciowe. Ustawa zakazuje sprzedaży termometrów rtęciowych (z wyjątkiem sprzedaży na receptę) oraz upoważnia Agencję Ochrony Środowiska (EPA) do wydania 20 mln. $ na realizację ogólnokrajowego programu wymiany termometrów rtęciowych!

http://www.npr.prolife.pl/rtec.htm

Magdalenko czy ja wiem czy to zachcianka...mialam na nie ochote...wczoraj tez je jadlam :) z miesem mniam:)
Pozatym jak juz mis ie czegos zachce to jest sukces bo mi ciagle niedobrze i nic niechce :(:(

No no mialas ochote.LILITH to normalne w cizy ja pamietam ze na pocztaku jak bylam w cizy to nie moglam patrzec na jeedzenie a zwlaszcza takie mdle .Jak zupka to tylko ogorkowa albo kapusniak.Pozniej juz bylo lepiej jedynie to na kwe nie moglam patrzec .Maz nawet nie mogl jej przy mnie pic. ;) ;)

ja za pierogami aż tak nie przepadam, ale mój mąż-ojej-mógłby jeśc i jesć;)
Mialam się trzymac tematu-ups-no, ale to mozna podciągnąc pod temat-jako obja- nie lubiłam..a teraz np-bardzo się zajadam:):):):):)(zarcik:)

reklama
Do góry