• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

OluK. moja przyjaciółka miała takie bóle na początku ciąży poszła do lekarza on jej powiedział, że to są one spowodowane rozciągającą macicą - przepisał jej no-spę.

reklama
Czyli jesteście pewne ,że neospa jest bezpieczna dla maleństwa....i tak jej dzisiaj nie mam w domu no i zostało mi troszkę pocierpieć jutro sobie kupię w aptece. A jak dużo tabletek można wziąźć w ciągu doby?

Olu ja brałam no spę w pierwszej ciązy w sumie od 2 miesiaca do końca i wszystko jest ok, ale miałam problemy przy porodzie, było pełne rozwarcie, a brzuch wciąz wysoko, w ogóle się nie opuścił, i tak miało kilka moich kumpel, które brały gją w ciązy więc myslę że brać można tylko nie za dużo w razie wyższej konieczności

Wczoraj cały dzień zyłam tylko tym że jestem w ciąży, ale dzis kiedy się obudziłam zaczęłam w to wątpić że jednak to nie to, że to niemożliwe (wyniki męża są źłe), także myślę że moje przeczucia co się sprawdzą i jednak to nie fasolka w moim brzuchu.

MADZIUJKA, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie chyba d..a w tym miesiącu :( :( :( :( Brzuch bardzo boli i plamienie powoli chyba przechodzi w @ :( Nic z tego nie rozumiem, bo przecież biorę duphaston. Przy nim podobno nie powinno być @, dopiero po odstawieniu, a ja już 5 dzień mam plamienie, które z każdym dniem jest chyba trochę większe... Nic nie rozumiem z tego co się ze mną dzieje. No i ten ledwo pozytywny teścik w sobote... Dzisiaj zrobiłam betaHCG z krwi. Jutro będzie wszystko jasne. Obawiam się, że może była dzidzia, ale się nie utrzymała... No trudno... może w przyszłym miesiącu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry