reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Dodeczko, dawno CIę u nas nie było :)
Ja też mam nadzieję, że nie będę miała takiej pracy co będzie wymagała wyjazdów. Szczególnie jak już dzidzia będzie jedna, druga, trzecia, czwarta...oj cos się zapędziłam ;)
No ale ze staraniami będę musiała jeszcze chyba poczekać rok...tak ustaliliśmy z mężem, że marzec 2006 zaczynamy starania, chyba, że nas przyciśnie albo wpadziochę zaliczymy. A wtedy też będziemy skakać do sufitu ze szczęścia :D
Czyli jak dobrze pójdzie będę miała rocznikowo 26 lat jak urodzę..hmma zawsze mówiliśmy, że 25 lat to mamą już muszę być, ale chyba nie wyjdzie, no cóż :D

reklama
Cześć :)

Wracam do Was, a właściwie wracamy, bo jest nas już dwoje :) :) :)
Nie chciałam zapeszyć wcześniej, dlatego nie pisałam, ale zrobiłam jakiś czas temu test i wyszły dwie wymarzone kreseczki. A dziś byłam u lekarza i potwierdził to, że jestem w ciąży!! dzidzia jest za malutka więc prawie jej nie widziałam, ale za dwa tyg. znów mam przyjść i mam nadzieję, że coś więcej zobaczę :) Pozdrawiam!

Kasieńka 178-GRATULAAAAACJE!!!!! no wkońcu się doczekałas-tak się cieszę ,że szok.Życzę dużo zdrówka wam obojgu i dobrego samopoczucia. ;D Przesyłaj nam tu ciążowe fluidki.

Kasia 178 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówiłam że rozerwę worek ;D ;D ;D
jeszcze raz gratulacje:) bardzo sie cieszę nie mogę się doczekać kolejnych wspaniałych wieści. buziaczki dla ciebie i maleństwa :)
Dodeczko! To bedziemy miały syneczków :) podobno jak nie można przełknąć słodyczy to chłopiec będzie :)

swietnie sie Was czyta ;D wlasnie mowilam mojemu Lukaszowi ze to niesamowite jak "widzisz" jak ktos czeka i czeka taaaak bardzo pragnie i ....!!!!! udaje sie!!! :D :D :D to potwierdza teorie ze jesli sie czegos bardzo pragnie, caly wszechswiat sprzyja !!!!!!

bede Wam kibicowac i zaciskam mocno piachy!!!!!!!
buziaki :-*

reklama
Dziewczynki, bardzo dziękuję!! Kochane jesteście :) :)
Izabelka, ja też chyba będę miała chłopczyka bo od słodkiego mnie odrzuca, nic słodkiego nie zjadłam od początku, to jest okolic owulacji, za to namiętnie zajadam śledzie, ogórki kiszone i surowkę z kapusty kiszonej.
Malinka, 5 tydzień, czwarty dzień- tak mi dziś lekarz wyliczył. Termin na około 29 stycznia, fajnie się złożyło, bo jest to nasza rocznica poznania się z mężem.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera, za to dolegliwości dają znać o sobie. Straciłam zmysł smaku, mdli mnie cały prawie czas, piersi mam w rozmiarze D ;D zawsze była miseczka B i strasznie bolą po bokach. I czuję, że zaczynają się nudności, bo dziś moje śniadanko wylądowało w określonym miejscu :-[ Bardzo się z tych objawów cieszę :) :) A jednocześnie trochę się boję, czy będzie wszystko ok z maleństwem, czy dotrwamy razem do końca. jak minie pierwszy trymestr to odetchnę z ulgą. Ale jestem szczęśliwa :)
Przesyłam Wam moc ciążowych fluidów :-* :-* :-* Trzymam kciuki za wszystkie starające się, a przyszłym mamusiom przesyłam buziaki dla nich i fasolek :)

Do góry