• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie 3 tygodnie temu zaszaleliśmy z narzeczonym a 14 listopada minoł mój termin miesiączki od kilku dni bardzo bolą mnie piersi i sutki mi ciagle stoja :) humorki tez mam zmienne ciagle chce mi sie płakac o byle co. Boje sie zrobic test bo moje miesiączki często sa niegerularnea ja bardzo marze o dziecku i nie chcę sie rozczarować.Może lepiej jeszcze poczekam ??!! Jeszcze jedno od 4 dni mam dziwne bole brzucha tak jak bym miała dostać@ ale jej ciągle nie ma i ból co jakiś czas ustępuje.

reklama
Witaj viola85 na mój nos to fasolka choć mi też się spóźniła 3 dni ale niestety się zjawiła też bolał mnie brzuch ale u ciebie może być inaczej zrób sobie teścik przecież on nie zaszkodzi a może sprawić tyle radości

Masz racje test mam juz od kilku dni w szafce, ale jutro go zrobie z samego rana ;)bo podobno najlpiej robić rano.Dziękuje i mam nadzieje, że równiez sie doczekasz swojej fasolki.Ja chyba za bardzo pragne tego dziecka dla tego za kazdym razem przed @ myślę tylko żeby jej nie dostać.Pozdrawiam cieplutko :)

Viola dla fasolki jest potrzebny spokój więc daj trochę na luz zajmij się czymś idź na spacer nie myśl tylko o tym żeby była wiem doskonale że to jest bardzo trudne sama przez to przechodzę ale wierze że dasz sobie radę
Pozdrawiam i trzymam kciuki za teścik oby były II kreseczki napisz o wynikach przeczytam w poniedziałek bo kompa mam tylko w pracy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry