reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc Dziewczyny !!! :-) U mnie ostatnio tez bez jakis wielkich rewelacji... Piersi mam strasznie nabrzmiale, twardsze i bola przy dotyku. Poza tym mam tak srednio sluzu, bialego, mlecznego ale nie jest bardzo gesty. I czuje ogolnie takie napiecie jak przed miesiaczka, tak od czasu do czasu... mam wiec mieszane uczucia, tak jak Wy zreszta ;-) Bo raz wydaje mi sie ze to jest TO a za moment ze to poprostu @ nadchodzi... Dziewczyny !!! Musimy sobie pomyslec ze takie oczekiwanie tez jest fajne ;-) Przynajmiej mozemy sobie tutaj na forum popisac o naszych odczuciach :-D

reklama
Ja czuję ,że u Ciebie to jest to:tak:
Oczekiwanie fajne,ale ja już myślę, że znowu się nie udało, a nie wiem, kiedy będę mieć okazję do kolejnej "próby"... No ale staram się jeszcze całkiem nie załamywać:-p

Boże dziewczyny, przestańcie myśleć negatywnie. Najlepiej w ogóle przestańmy myśleć ;-).

U mnie dwa dni po zagnieżdżeniu. Śluż biały, sporo, trochę bolą piersi i trochę mi niedobrze. Dla mnie za mało, wolałabym wymiotować jak kot :-D wiedziałabym że "to" jest to. Jak na objawy przed @ to za wcześnie. Do@ jeszcze 8 dni i oby nie nadeszła przez następny rok i kilka miesięcy.

Ostatnia edycja:
Ja mam tak samo:-( Jednego dnia czułam,że to właśnie to, a teraz też mam chwile zwątpienia:-( Ja test już kupiłam:zawstydzona/y::-p, chociaż zanim go użyję może mi organizm pokazać sam,że nic z tego.
Weri, lepiej poczekać jeszcze, może Dzień Kobiet okaże się szczęśliwy:-D
Tez wlasnie wrocilam z zakupow 2 tesy czekaja ale chyba tez poczekam rzeczywiscie 8 marca to dzien kobiet ja z tego wszystkiego nie pokojarzylam nawet!!! fajny bylby prezent...:) cos juz przestaje wiezyc ze sie uda chociaz troche sluzu bialego mam ale nie wiem czy to bedzie to nic innego nie zauwazylam zalamka :(

Dzisiaj byłam w lesie, żeby trochę pospacerować i odprężyć się przed jutrzejszym testowaniem. Oby ta wredna @ nie przyszła! Będą albo dobre, albo... złe wiadomości.

Ja czuję ,że u Ciebie to jest to:tak:
Oczekiwanie fajne,ale ja już myślę, że znowu się nie udało, a nie wiem, kiedy będę mieć okazję do kolejnej "próby"... No ale staram się jeszcze całkiem nie załamywać:-p

Dziekuje Ci bardzo za wiare :tak: Nie doszukujmy sie u siebie na sile jakis objawow bo moze wlasnie wtedy na zlosc nie mozemy ich dostrzec... Ja ciagle w Ciebie wierze marudka :-D Uda sie, zobaczysz !!!

Boże dziewczyny, przestańcie myśleć negatywnie. Najlepiej w ogóle przestańmy myśleć ;-).

U mnie dwa dni po zagnieżdżeniu. Śluż biały, sporo, trochę bolą piersi i trochę mi niedobrze. Dla mnie za mało, wolałabym wymiotować jak kot :-D wiedziałabym że "to" jest to. Jak na objawy przed @ to za wcześnie. Do@ jeszcze 8 dni i oby nie nadeszła przez następny rok i kilka miesięcy.

Swiete slowa: PRZESTANMY W OGOLE MYSLEC !!! :tak: Bo oszalejemy :-D passingby witaj i trzymam mocno kciuki za Ciebie !!! :-)

Tez wlasnie wrocilam z zakupow 2 tesy czekaja ale chyba tez poczekam rzeczywiscie 8 marca to dzien kobiet ja z tego wszystkiego nie pokojarzylam nawet!!! fajny bylby prezent...:) cos juz przestaje wiezyc ze sie uda chociaz troche sluzu bialego mam ale nie wiem czy to bedzie to nic innego nie zauwazylam zalamka :(

Nie zalamuj sie weri ! To ze nie widac wszystkich objawow na raz to przeciez nie musi zaraz oznaczac ze sie nie udalo. Poza tym organizm kazdej z nas jest zupelna odrebnoscia i ma prawo reagowac na pewne sprawy we wlasnym indywidualnym czasie i w zupelnie inny sposob. Zobaczysz, na pewno 8 marca okaze sie dla Ciebie najcudowniejszym, trzymam kciuki !!! :tak:

Dzisiaj byłam w lesie, żeby trochę pospacerować i odprężyć się przed jutrzejszym testowaniem. Oby ta wredna @ nie przyszła! Będą albo dobre, albo... złe wiadomości.

Nicole trzymam kciuki za jutro i koniecznie daj znac co i jak ! ;-)

A u mnie tez jakos ucichlo z objawami... Czuje sie bardzo dobrze, procz bolu piersi nic mi nie dolega... Ale naprawde sie tym nie martwie bo to jeszcze nic zlego wg mnie nie oznacza :tak: I prosze wziac ze mnie przyklad Kochane ;-):-D
Czekam na same dobre wiesci od Was i mocno pozdrawiam papa :-)

Test ciążowy wyszedł negatywny, @ jeszcze nie mam. Jak dostanę @ to robię sobie 2-3 miesiące przerwy od stymulacji, zabiegów i próbujemy naturalnie. Może kupię jakiegoś wiesiołka, zawieszę dzwonki Feng Shui nad naszym łóżkiem i... do roboty;-)

Dzień dobry dziewczyny:-)
Widzę, że weekend miałyście spokojny:) przez weekend nie mam dostępu do netu, więc zawsze muszę nadrobić czytanie forum:)
U mnie też nic bez zmian. Choć może nie do końca... od wczoraj bolą mnie piersi a do @ jescze min. 1,5 tyg. Ale poza tym żadnych innych anomalii nie widzę. fakt faktem - nie szukam, bo nie chcę się rozczarować jak ostatnim razem....
Powodzenia i czekam na dobre wieści od Was:happy:

hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

reklama
hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

Zrobisz teścior za kilka dni i będzie BORDOWA:-)

GRATULUJĘ!!! Ja jestem w 6 tygodniu i do mnie nei dotarło jeszcze....dopiero jak za tydzien zobacze serduszko to pewnie dotrze że jakis stworek zamieszkał we mnie:-)

Do góry