Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest...jeszcze do mnie to nie dotarlo
) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

Super
Na przyspieszenie ewentualnego okresu stosowalam przytulanka, goraca kapiel, nawet raz zaaplikowalam sobie dwie no-spy, i tez nic. Gdybym byla w ciazy, to tez bylby to moj 6tydzien. w tamta srode testowalam i jedna kreska, wiec sama nie wiem, moze ten test byl taki jakis bylejaki, bo u mnie przewaznie kosztuja 8 - 10, a ja kupilam za 1.23 :-)Niby 25mlU i wazny do 2010 roku, wiec sama nie wiem :-( Wredna @.A u mnie tez jakos ucichlo z objawami... Czuje sie bardzo dobrze, procz bolu piersi nic mi nie dolega... Ale naprawde sie tym nie martwie bo to jeszcze nic zlego wg mnie nie oznaczaI prosze wziac ze mnie przyklad Kochane ;-)
Czekam na same dobre wiesci od Was i mocno pozdrawiam papa :-)