• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
bo do mnie dotrze ze jestem w ciazy jak bedzie mi niedobrze hehe no i jak serduszko zobacze...ale to jeszcze z 3tyg co??skoro dzis od ostatniej @ mam 4tyg to do lekarza najwczesniej za 2tyg sie udac co??
Katarzynka Ty juz bylas u gina czy to dopiero twoja pierwsza wizyta w ciazy bedzie??

hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:P...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

Super ciszę się bardzo i Gratuluje!
a wymioty niekoniecznie muszą być bo ja nie mam, w pierwszej tez nie miałam więc może wogóle nie wystąpią,...
tez jestem w 6 tygodniu jak Katarzynka i wybieram się do gin

Pozdrawiam!!

Gie_oska, serdecznie gratuluję! Prześlij nam trochę pozytywnych fluidów, to może i my za miesiąc dołączymy do szczęśliwych "ciężarówek" :-) Czy Ty zaszłaś w ciążę w sposób naturalny czy byłaś stymulowana?

dziekuje dziewczyny za gratulacje!jeszcze do mnie nie doszlo to hehe:-)
Nicole prosze oto fluidki: **********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************co do zajscia w ciaze to ja naturalie zaszlam...do konca grudnia bralam tab anty. takze nie spodziewalam sie ze tak szybko zafasolkuje...
mam nadzieje ze wy wszystkie tez niedlugo zafasolkujecie:-)buziaki

Gratuluje, i oby dzidzia byla zdrowa :-):-):-):-)

Dominika, w ktorym dniu cyklu jestes??? U mnie dzis sie zaczal 37 dzien cyklu, a @ nie ma :szok: Na przyspieszenie ewentualnego okresu stosowalam przytulanka, goraca kapiel, nawet raz zaaplikowalam sobie dwie no-spy, i tez nic. Gdybym byla w ciazy, to tez bylby to moj 6tydzien. w tamta srode testowalam i jedna kreska, wiec sama nie wiem, moze ten test byl taki jakis bylejaki, bo u mnie przewaznie kosztuja 8 - 10, a ja kupilam za 1.23 :-)Niby 25mlU i wazny do 2010 roku, wiec sama nie wiem :-( Wredna @.

A u mnie tez jakos ucichlo z objawami... Czuje sie bardzo dobrze, procz bolu piersi nic mi nie dolega... Ale naprawde sie tym nie martwie bo to jeszcze nic zlego wg mnie nie oznacza :tak: I prosze wziac ze mnie przyklad Kochane ;-):-D
Czekam na same dobre wiesci od Was i mocno pozdrawiam papa :-)

Ja też postanowiłam się nie poddawać pragnieniu szukania, żeby się nie rozczarować tak mocno jak ostatnio:no:
Dlatego popieram Twoje nastawienie. Teraz tylko czekanie:tak:

reklama
Cześć Dziewczynki!
super, że fasolki się sypią wspaniale się zaczyna kolejny miesiąc...
w Czwartek ide na swoją pierwsza wizyte w tej ciąży do gin i denerwuje sie troszke...powiedziała ze bedziemy tetna słuchać, jestem bardzo szczęśliwa i zdenerwowana..
Wygląda na to że musze jak najszybciej zanieść szefowi zaświadczenie bo zwolnienia sę szykują a ja po 13, 14 h to już chyba nie wysiedze w pracy...boje sie o fasoleczke..
Pozdrawiam Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry