martuska 12310
Zaangażowana w BB
Dzisiaj zrobiłam Pre test i tez jest kreskeczka , lece na Bete bo nie mogę nadal uwierzyć:-) ale dopiero popołudniu bo dzisiaj mam jeszcze wywiad ( taka praca dziennikarza
buziaki :****

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny:-)normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłamzrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest
a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję
Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec
kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo
martuska 12310 gratuluje Kochana !!!
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus![]()
Witaj Krufka:-)hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.
gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.