reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzisiaj zrobiłam Pre test i tez jest kreskeczka , lece na Bete bo nie mogę nadal uwierzyć:-) ale dopiero popołudniu bo dzisiaj mam jeszcze wywiad ( taka praca dziennikarza:rofl2: buziaki :****

reklama
Martusia gratuluje zafasolkowania!!test" bobo test" jest bardzo dobry...mi juz wykryl ciaze 4dni przed spodziewana @!!!:-D:-D:-D:-D

Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo :tak:
martuska 12310 gratuluje Kochana !!! :-D
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus :-D:tak:

ja o fasolke staram sie juz 7lat w tym cyklu poraz pierwszy mialam owulacje :)
skryta nadzieja po cichaczu ze moze sie udalo
boli mnie tylko prawy jajnik zadnych innych objawow
pale fajki-nie dorzuca mnie , pije kawe-nie dorzuca mnie
@mam dostac 6-7 a moze nie dostane to moja taka cicha nadzieja

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest:szok:a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję:rofl2:

Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec
Cześć Dziewczyny:-)
Widze że znowu dobre wieści... tak trzymać:-)
Martuska...ja też widze tam drugą kreseczkę jak nic...Myślę że gratulacje są jak najbardziej na miejscu:)
Buziaki

Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo :tak:
martuska 12310 gratuluje Kochana !!! :-D
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus :-D:tak:
kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)
Ja też czekam, żeby się nie doczekać, ale u mnie jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek testy, więc się nie nakręcam...Zresztą tak jak pisałam wcześniej - "marne sząse":rofl2:

hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.

gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.

hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.

gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.
Witaj Krufka:-)
Dobrze trafiłaś, jesteśmy po to żeby się wspierać w poszukiwaniu nadziei i dwóch kreseczek:)
Trzymam kciuki za Ciebie
A tak w ogóle, to od jak dawna się staracie??

Martusia ja tez widze dwie kreski :-) gratuluje :tak::tak: Mam nadzieje ze kolejny cykl tez bedzie taki udany jak ten :-)

reklama
siedze przybita pewnie dostane okresu :(nie mam juz sily z tym wszystkim zludne marzenia nadzieja... i okres:(
pojutrze pewnie bedzie zalamka

Do góry