reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta

reklama
A tak wracajac do pierwszych objawow...bo taki tytul ma ten watek:tak: hi hi ja okres mialam dostac 8 w niedziele od tygodnia bola mnie piersi i jakby zrobily sie pelniejsze i takie dziwne uczucie w brzuchu nie bol tylko taki dyskomfort w srode 4 marca zaczelam tak delikatnie plamic to trwalo 4 dni teraz mam tylko mleczno-zolte uplawy...to jedyne co zauwazylam moze komus pomoze dopatrzec sie dzidziusia! zyczcie mi powodzenia a jutro mam wizyte u lekarza ale zwyklego pierwszego kontaktu mam nadzieje ze zdolam sie z nim dogadac po angielsku ze wszystko pojdzie gladko:confused: dzisiaj powiedzialam w pracy szefowi byl w szoku i kazal isc do lekarza sie upewnic:baffled: 4 pozytywne testy to mozna juz byc pewnym?:-p pozdrowionka dziewuchy

Weri daję sobie głowę uciąć, że jesteś w ciąży :-) a lekarz jedynie formalnie to potwierdzi :happy:
Powiedzcie mi jak wstawić na trwałe moje suwaczki,bo wyświetliły się jedynie tylko pod 1 postem.

sephora to intrygujące co piszesz, może coś Ci się "pozajączkowało" w cyklu, najlepiej gdybyś skonsultowała się w mairę szybko z lekarzem,on zapewne rozwieje Twoje wątpliwości, albo zatestuj rano, pierwszy mocz najlepszy.
Pozdrawiam! :) i oczywiście 3-mam kciukasy!

Ostatnia edycja:
weri z tego co ja dzis sie naczytalam na roznych forach, no i 4 testy to Ty w ciazy jestes.! GRATULUJE i powodzenia chociaz zeby nie zapeszac to nie powodzenia! ! . Mam nadzieje,ze tez u mnie w brzuszku sie zaczyna tworzyc.

A tak wracajac do pierwszych objawow...bo taki tytul ma ten watek:tak: hi hi ja okres mialam dostac 8 w niedziele od tygodnia bola mnie piersi i jakby zrobily sie pelniejsze i takie dziwne uczucie w brzuchu nie bol tylko taki dyskomfort w srode 4 marca zaczelam tak delikatnie plamic to trwalo 4 dni teraz mam tylko mleczno-zolte uplawy...to jedyne co zauwazylam moze komus pomoze dopatrzec sie dzidziusia! zyczcie mi powodzenia a jutro mam wizyte u lekarza ale zwyklego pierwszego kontaktu mam nadzieje ze zdolam sie z nim dogadac po angielsku ze wszystko pojdzie gladko:confused: dzisiaj powiedzialam w pracy szefowi byl w szoku i kazal isc do lekarza sie upewnic:baffled: 4 pozytywne testy to mozna juz byc pewnym?:-p pozdrowionka dziewuchy

Cztery testy to dużo, żeby się utwierdzić. Dyskretnie gratuluję!!
Ja chyba w sumie też tyle testów zrobiłam, co parę dni. Jeśli masz możliwość, to możesz zrobić bete - będziesz wiedziała na bank:happy: Ja właśnie dziś zrobiłam i jutro odbieram wynik.

Martuśka, Gie-oska, jak Wasze samopoczucie?

Martuśka, myślę, że na usg po 20-tym więcej się dowiesz :tak:

Ja już cała niecierpliwa liczę dni do mojego badania - cały czas myślę, czy wszystko jest w porządku? Czuję się w zasadzie dobrze, jak mogę to szukam okazji, żeby trochę odpocząć i staram się niczym nie stresować /o ile to w ogóle jest możliwe;-)/ Pobolewanie brzucha już złagodniało, tylko czasami, tak na wieczór lub rankiem coś poczuję. Jutro odbieram betę. Licząc od dnia ostatniej miesiączki, to jutro zaczynam 7. tydzień. Czytałam gdzieś, że ok. 8 tyg. wartość bety przestaje przyrastać? Wiecie coś o tym?:confused: Pozdrowienia!!

Cześć Dziewuszki:-)
Wymyśliłam że może jednak zrobię sobie teścior jakiś... a tak na wszelki wypadek. Wiem że skoro dostałam @ to nie powinnam cudować....ale korci mnie. Kopnijcie mnie w d* :-p

Zajączku a rób sobie test :) co tam. w Polsce kosztuja 10 złotych u mnie 14 euro :)

nie odzywałam się kilka dni bo w niedzielę dostałam @ po 44 dniach i musiał mi wk..... przejść :) nie chciałam wam tu za bardzo wyzywać.
za to moj mąż stanął na wysokości zadania - też mu było przykro.... dostałam czekoladę, kolację do łóżka i nową torebkę :)

reklama
Zajączku a rób sobie test :) co tam. w Polsce kosztuja 10 złotych u mnie 14 euro :)

nie odzywałam się kilka dni bo w niedzielę dostałam @ po 44 dniach i musiał mi wk..... przejść :) nie chciałam wam tu za bardzo wyzywać.
za to moj mąż stanął na wysokości zadania - też mu było przykro.... dostałam czekoladę, kolację do łóżka i nową torebkę :)
To podobnie jak u mnie.... Myslałam że kogos zabiję jak przylazła. I to parę dni wcześniej bez ostrzeżenia. Jak się spodziewam to chociaż wcześniej męża pomęczę bo przez kilka dni będzie odpoczywał, a tak?? ;-)
I też nie miałam siły pisać, psychika zorana była:) teraz troszeńkę lepiej...

Do góry