Za pięc dni ma przyjśc @... nie chcę się nakręcac, może jakieś choróbsko mnie łapie;-)
no a ja juz zgupiałam, jestem całkowicie zdezorientowana

temp o ktorej juz pisałam dzisiaj znowu byla nizsza. ale boli mnie teraz prawy jajnik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za pięc dni ma przyjśc @... nie chcę się nakręcac, może jakieś choróbsko mnie łapie;-)
no a ja juz zgupiałam, jestem całkowicie zdezorientowana
temp o ktorej juz pisałam dzisiaj znowu byla nizsza. ale boli mnie teraz prawy jajnik, az nogi mnie bola... i to tak jak podczas @ i mdli mnie...
![]()
no własnie, ehh, kazda kobieta jest inna i kazdy cykl jest inny. nie ma co nakrecac sie, ale nie ma tez co sie poddawac![]()
My z M juz po obiadkuTeraz śmigam poleżec na sofce
Co do tempki... to ja dziś tylko zmierzyłam tak dla orientacji.. byłam pewna, że będzie 36,6 a tu taka niespodzianka.. pierwszy raz tak mam. Może wczesniej nie mialam owólacji, nie wiem.
No ja żadnych objawów nie mamwięc @ na bank
niekoniecznie ma się objawyprzecież każda kobietka jest inna
![]()
eh, ja oczywiście dziś punkt 14 udałam sie na drzemke.. i tak już jest od tygodnia że zawsze po południu nie mogę wytrzymac i muszę się zdrzemnąć chociaż na pół godzinki..