reklama
martyna222
udało się ! :)
może masz niskie hcg tak się zdarza... bete powinnaś zrobić!Mi @ spoznia sie 4 dzien zrobiłam test i co jedna krecha![]()
Trzymam kciuki!
Agniesiak85
Fanka BB :)
Mi @ spoznia sie 4 dzien zrobiłam test i co jedna krecha![]()
Przytulam mocno
Wybierz się lepiej do ginka.. może cykl Ci się wydłużył.
następnym razem się uda
Trzymam kciuki!!

następnym razem się uda

Trzymam kciuki!!

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej kochane :*:*:*
nie było mnie tak długo bo Mój był na weekend i szaleliśmy
może coś z tego wyjdzie
za dwa dni mam mieć owulkę (teoretycznie, bo nie wiadomo dokładnie co do sekundy) a plemniczki żyją jakiś czas, więc mam nadzieje że tym razem się uda 

a i tak jeszcze Mój w środe przyjeżdża to jeszcze próbować będziemy
nie było mnie tak długo bo Mój był na weekend i szaleliśmy
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie robi sie na czczo bo to hormon przeciez...mozesz isc po sniadaniu albo popoludniu wogole. Tylko prolaktyna musi byc na czczo ale ona ma wiecej wymagan...Frieda współczuje. Następnym razem się uda.
U mnie nadal brak @, z czego się cieszę. Jutro idę na bete. Dzwoniłam do laboratorium i pani mi powiedziała, że bete robi się na czczo. Faktycznie tak?A jak beta wyjdzie niska, to we wtorek idę do gina
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dokladnie agniesiak ma racje - ja tez mierzre tylko raz o 6 rano po przebudzeniu... potem ona sama rosnie bodajze do okolo 11. Zeby to mialo sens to trzeba mierzyc codziennie przed wstaniem o tej samej porze... wtedy masz porownanieDziewczyny tempkę mierzy się rano.. wczesne popołudnie odpada a w dzien to już w ogóle bez sensu..
Także nie nakręcajcie się bo tylko będzie później bardziej Was bolało to, że nie ma fasolki. Oczywiście życzę jej Wam z całego serducha:-)
Ja mierzę tempkę codziennie o 6:30 i zapisuję. Nie można mierzyć o różnych porach (tzn można ale to na nic);-)
Jeżeli macie tempkę powyżej 37 (rano) i utrzymuje się ona nawet w dzien spodziewanej miesiączki a nawet po to można myślec o Fasolce. ja Wam na razie testy i bete odradzam.. szkoda kasy..
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
witam kurcze tutaj cos zalatwic to masakra musze pojechac w poniedzialek do mojego rodzinnego domku tam w jeden dzien sie zarejestruje i odwiedze moja ukochana pania ginekolog
jutro jednak sprobuje isc na tą bete ewentualnie w piatek... z reszta jak beta nic nie pokaze to i tak bede musiala isc do ginekologa i tak bo juz wtedy bede miala dwutygodniowe spoznienie @.... łudzic sie nie łudze aż taka le mala iskierka jest.... macie racje z ta temperaturą co prawda wczoraj w ciagu dnia w okolicach 36,9 37,2 sie utrzymywala ale to pewnie od ruchu.... a rano niska tempka wiec dzidzi pewnie nie ma.... ale do lekarza tak czy siak musze isc.... :-(

Dobrze Was mieć, dziewczyny. Dotarło w końcu do mnie to co mówicie, macie rację, sens ma tylko pomiar poranny, a ten niezmiennie pokazuje 36,2. Nie będę się wygłupiać z testami sikanymi, po prostu czas pogodzić się z tym, że nie tym razem i wziąć się do roboty, zamiast się ciągle obmacywać i wszędzie doszukiwać się objawów. Dobrze, że nie pijam kawy po turecku, bo gotowa już byłam wyczytać coś z fusów. ;-)
Dajcie znać jak wyniki z bety powychodziły.
Dajcie znać jak wyniki z bety powychodziły.
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Witam sie :-)
a pro po pomiaru temp - mierzyc tylko rano i nie tylko przed wstaniem z łózka ale i przed wykonaniem jakichkolwiek czynnosci sprawdzilam to na sobie dzisiaj!!!!
jak tylko czy otworzylam to zmierzylam i bylo 36,72 a potem juz gadalam z M. i krecilam sie w łóżku i po 5 min znowu zmierzylam i bylo juz 36,64!!!!
a pro po pomiaru temp - mierzyc tylko rano i nie tylko przed wstaniem z łózka ale i przed wykonaniem jakichkolwiek czynnosci sprawdzilam to na sobie dzisiaj!!!!
jak tylko czy otworzylam to zmierzylam i bylo 36,72 a potem juz gadalam z M. i krecilam sie w łóżku i po 5 min znowu zmierzylam i bylo juz 36,64!!!!