Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JAK CIAZA JEST WCZESNA TO MOZE JESZCZE NIC NIE ZOBACZYCu mnie w miasteczku betka raczej nie wchodzi w grę , a do tego od rana do 16 jestem w pracy i nie mogę się urwać za bardzo ... ech już sama nie wiem ... czy może lekarz wykazałby już ciążę???
WIEC ODCZEKAJ KILKA DNI I ZROB DRUGI TESCIK....A OBJAWY MOGA OZNACZAC CIAZE ALE NIE MUSZA,CZASAMI PSYCHIKA KOBIETY PLATA FIGLE NIESTETY
ALE TAK CZY INACZEJ TRZYMAM KCIUKI:-)
pozdrowionka Zrobiłam test- jestem w ciąży
Jejku...cieszę sie strasznie...test wyszedł z mocnymi krechami a jestem dwa dni przed okresem...I w ogole najpierw wyszla kreska od ciąży a potem sie pojawiala ta kontrolna
Zadzwonie do lekarza i sie umowie...
Mam nadzieje ze trafie na kogoś dobrego
Dziś w nocy nie gorączkowałam już tak bardzo...w tej chwili 37.3......może wreszcie sie kończy ta infekcja...
Bardzo sie boje czy te dwa dni temperatury zaszkodziły fasolce...baaardzo...:--
-(
Trzymajcie kciuki za to maleństwo...żeby tylko zdrowe było
Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCAJAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)
kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?
ja poczekam do czwartku i pójdę do lekarza, ale najpierw test zrobię ...
missiiss1301 powodzenia i trzymam kciuki![]()
bo ja to się śmiałam do Mojego że za dużo seksu i temu boli.. hehe ;-) Kurcze.. martwie sie.. miałam kiedyś torbiela i boje się że znów mam i temu boli.. ból utrzymuje sie juz 3 dni :-

NIE NO MI TO NIEDOWAGA NIE GROZI,MIESZCZE SIE W NORMIEoj, może masz niedowage, albo się odchudzałaś, albo coś? wiesz, czytałam że na brak @ właśnie to najczęściej ma wpływ.. ale idź do lekarzai powodzenia :*:*:*
tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim :*:* nie było mnie dość troche bo Mój był na ten długi weekend i szaleliśmystaranka szły pełną parą, i w sumie nie zupełnie były takie jak miały być, bo Mój nie mógł wytrzymac i codziennie sie przytulaliśmy, ale on mocny chłop to i plemniczki ma dobre i mocne
hehe. Póki co to strasznie mnie brzuch i lewy jajnik boli.. kurcze,m dziewczyny, może brzuch boleć od seksu???
bo ja to się śmiałam do Mojego że za dużo seksu i temu boli.. hehe ;-) Kurcze.. martwie sie.. miałam kiedyś torbiela i boje się że znów mam i temu boli.. ból utrzymuje sie juz 3 dni :-
wściekła/y: i cycuchy mnie bolą.. i ogólnie brzusio mam lekko spuchnięty i taki twardy.. naprawde sie martwie :-
-
-( powiedzcie mi co może być nie tak..
A ODCHUDZAC SIE NIE ODCHUDZALAM.....DLATEGO NIE WIEM CO JEST.....ALE WYDAJE MI SIE ZE TERAZ MAM @ ALE TAK SKAPA ZE SZOK TROCHE JEST TROCHE NIEMA:-(ZOBACZYMY W PIATEK NA USG,MAM NADZIEJE ZE NIC POWAZNEGO NIE BEDZIE:-(OJ KURCZE NIE WIEM JAK CI POMOC
POCZEKAJ DZIEN MOZE DWA I JAK NIE PRZEJDZIE TO DO LEKARZA BO LEPIEJ SIE UPEWNIC CO TO
:-)POZDROWIENIA DZIEWCZYNKI