Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
xXxIzuLQaxXx trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ...
u mnie nadal brak @ temperatura 36.9-37 a szyjka wysoko i twarda.
jednak kurka braki objawów prócz bocznych uciskowych bóli piersi (nie silne) i podbrzusza. no ale ani piersi nie spuchły ani nie zmieniły barwy i nie mdli mnie też ... miała tak któraś z was kobietki ( chodzi głównie o braki objawów piersiowych)????
ps. jedyne co zauważyłam to jak stoję to piersi są jakby twardsze i może cięższe ale po bokach od strony pach.
Moja koleżanka z roku nie miała żadnych objawów prócz braku @ i bolących piersi i jest w ciązy

mógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!Nie wiem czy jest sens robić jeszcze jeden test. Ostatni jaki robiłam był z Allegro. Myślicie,że mógłby się mylić? Już sama nie wiem.
to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.
a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanieczy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(
gratulacje! budyń powiadasz? hm... dużo go? pytam, bo u mnie podobnie... ale tfu tfu coby nie zapeszyć!u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.

DOKLADNIE,NIE JEDNA DZIEWCZYNA MI JUZ OPOWIADALA ZE TESTY WYCHODZILY NEGATYWNE A CIAZA BYLAmógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!
qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...
PLAMIENIE TEZ JAK NAJBARDZIEJ,NIEKTORE DZIEWCZYNY PRZEZ PIERWSZE MIESIACE TO NAWET @ MAJA
OGROMNE GRATULACJE:-):-):-)kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi
więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
Zyczę fasolkowania dziewczynki![]()
to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.
a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanieczy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(
kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi
więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
Zyczę fasolkowania dziewczynki![]()
:-)