xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
to nie przemeczaj siea bole brzucha jak najbardziej normalne... mnie bardzo dlugo bolalo jak na @
a dzidzia na pewno jest zdrowa
![]()
Ale wiesz jak to jest, jak boli to człowiek sie martwi że coś się dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to nie przemeczaj siea bole brzucha jak najbardziej normalne... mnie bardzo dlugo bolalo jak na @
a dzidzia na pewno jest zdrowa
![]()
A i na 100% będe miec cc..NO STARAM SIE STARAMPewnie że się udatylko nie myśl tak non stop o tym
wyluzuj kochana :*
JUZ CORAZ BARDZIEJ MI TO WYCHODZI:-)JA TEZ WIDZE KOCHANAagniesiak wklejam wam testa co nieco widac wiadomo ze golym okiem inaczej niz przez kompa.... powtorze jeszcze testa w niedziele tylko ze tamten bedzie mial czulosc od 20 mlu/ml ale jesli mialby wyjsc to z pewnoscia by wyszedl ... no to czekam na opinie o ile cos zobaczycie
TRZYMAM KCIUKI ZEBY WSZYSTKO OK BYLO;-)I GRATULACJE....OCZYWISCIE TAKIE PO CICHUTKU:-)NO TO OBY DO JUTRA;-)CZEKAMY:-)No to krew oddana, jutro będzie wszystko wiadomo.![]()
A JAK TAM WTORKOWY WIECZOR???MY WLASNIE SKONCZYLISMY GRILLA,ZARAZ BEDE SYNKA KLADLA SPAC A POTEM CHWILA RELAKSU
BUZIAKI DZIEWUSZKIAgniesiak, czy Ciebie też boli brzuch tak jak mnie?
KOCHANE A TE BOLE BRZUSZKA TO TAKIE DOSC CZESTO SPOTYKANE NA POCZATKUTeż..:-( Ale nie przez cały czas. Momentami. Ale nie raz, nieźle się wystraszę, normalnie myślę, że @ idzie
WIEC GLOWKI DO GORY;-)A i na 100% będe miec cc..
sama sie swiadomie na taki porod zdecydowalam i kolejny tylko w ten sposob 
NO STARAM SIE STARAMJUZ CORAZ BARDZIEJ MI TO WYCHODZI:-)
A JA CALY CZA WIDZE NA TYM TESCIE OWU 1KRECHE MAM NADZIEJE ZE JUZ NIEDLUGO BEDA 2A JAK TAM WTORKOWY WIECZOR???MY WLASNIE SKONCZYLISMY GRILLA,ZARAZ BEDE SYNKA KLADLA SPAC A POTEM CHWILA RELAKSU
BUZIAKI DZIEWUSZKI
a powiedz, ktory to juz cykl? i jak bylo za pierwszym razem ? szybko sie udalo? u nas z Zu udalo sie za 1 razem mimo cholernie nieregularnych cyklow, a teraz drugi idzie i w sumie po pierwszym takie jakies dziwne rozczarowanie, ze tym razem sie nie udalo za pierwszym :-( ale wiem, wiem... standardowo to do 3-4 razy trzeba probowac 
HEJ KOCHANA:-)KTORY TO CYKLTO TRUDNO POWIEDZIEC BO MOJE CYKLE SA TAK NIEREGULARNE ZE SZKODA GADAC JAK JUZ WCZESNIEJ PISALAMtusia- widze, ze tez staracie sie o drugiegi bejbusiaa powiedz, ktory to juz cykl? i jak bylo za pierwszym razem ? szybko sie udalo? u nas z Zu udalo sie za 1 razem mimo cholernie nieregularnych cyklow, a teraz drugi idzie i w sumie po pierwszym takie jakies dziwne rozczarowanie, ze tym razem sie nie udalo za pierwszym :-( ale wiem, wiem... standardowo to do 3-4 razy trzeba probowac
![]()
W GRUDNIU PRZESTALAM BRAC TABLETKI NO I OD TAMTEGO CZASU SIE STARAMY I NICI,OD KILKU DNI UZYWAM TYCH TESTOW OWU
NO I ZOBACZYMY JAK BEDZIE
PIERWSZY RAZ TEZ DLUGO NAM ZAJAL OKOLO ROKU:-Sandrahaha UDA CI SIE JA W TO WIERZE!!!!hej dziewczyny ;-) powiedzcie mi jakie byly wasze pierwsze objawy?? mnie jajniki pobolewaja i brzuch tak jak na okres a mam do niego ejszcze dokladnie tydzien... tak starsznie chcialabym zajsc w ciaze :--( tak dlugo sie staramy i nic... nie rozumiem nic... biore clo, robie testy owulacyjne.... ddokladnie wiem kiedy bede miec owulacje a pomimo tego nadal lipa :-
-
-
-(
widzialam ze jedna z was ma wpisane ze jest w 3 tygodniu... jak to mozliwe ze juz wiesz?? bylas na becie czy tescior ci tak wczesnie pokazal 2 kreseczki?? chcialabym zrobic test ale boje sie ze to za wczesnie i ze pokaze sie tylko jedna kreseczka i bede znowu beczec :--( poza tym czuje sie jak zawsze przed okresem wiec watpie zeby sie udalo... :-
-
-(
chociaz temp dzis 37,00hej dziewczyny ;-) powiedzcie mi jakie byly wasze pierwsze objawy?? mnie jajniki pobolewaja i brzuch tak jak na okres a mam do niego ejszcze dokladnie tydzien... tak starsznie chcialabym zajsc w ciaze :--( tak dlugo sie staramy i nic... nie rozumiem nic... biore clo, robie testy owulacyjne.... ddokladnie wiem kiedy bede miec owulacje a pomimo tego nadal lipa :-
-
-
-(
widzialam ze jedna z was ma wpisane ze jest w 3 tygodniu... jak to mozliwe ze juz wiesz?? bylas na becie czy tescior ci tak wczesnie pokazal 2 kreseczki?? chcialabym zrobic test ale boje sie ze to za wczesnie i ze pokaze sie tylko jedna kreseczka i bede znowu beczec :--( poza tym czuje sie jak zawsze przed okresem wiec watpie zeby sie udalo... :-
-
-(
DZIEWCZYNY A JAK DLUGO SIE JUZ STARACIE ZE JEDNA Z WAS JUZ DOSTALA A DRUGA MA DOSTAC TE TABL????BO TUTAJ TO NIE TAK LATWO O TO:-Sandrahaha UDA CI SIE JA W TO WIERZE!!!!
mi takze gp chce przepisac clo i jestem w trakcie badan
krew(hormony) juz zrobilam teraz czekam na wyniki mojego W (badanie nasienie) i na list ze szpitala na monitoring i dopiero po tym przepisza mi clomid ....a ten cykl ech... brzuch mnie juz pobolewa wiec jutro @ zawitachociaz temp dzis 37,00