no tak a jak dlugo sie juz starasz??? To jest moj 10 cykl a 12 bedzie juz z clo;-)to tak jak u mnie, tyle że ja jestem w połowie cyklu. Dużo sie naczytałam co do ciąży, ból brzucha nie zawsze Oznacza @także nie jest powiedziane że przyjdzie
![]()
reklama
Robale
Fanka BB :)
Ja prawdopodobnie już jestem, długo pisać. Ale Ty to długo a byłaś u lekarza
Tak bylam 15.09 mam wizyte u specjalisty i pewnie dostane clo tutaj zawsze to dajaJa prawdopodobnie już jestem, długo pisać. Ale Ty to długo a byłaś u lekarza
nadziejka82
no tak a jak dlugo sie juz starasz??? To jest moj 10 cykl a 12 bedzie juz z clo
Hej, ja też już rok bezowocnych starań. Zadam może głupie pytanie ale co to jest to clo? Mawsz zdjagnozowaną jakąś niedomogę?
mam pco:-(Hej, ja też już rok bezowocnych starań. Zadam może głupie pytanie ale co to jest to clo? Mawsz zdjagnozowaną jakąś niedomogę?
Clo stymuluje owulacje lek jest stosowany w bezplodnosci i braku owulacji
Syntetyczny hormon działający na mózg (podwzgórze) powodujący wzrost uwalniania hormonów płciowych. Pobudza dojrzewanie pęcherzyka jajnikowego, owulację. Hamuje wzrost błony śluzowej w macicy. U mężczyzn wzmaga produkcję nasienia.
Ostatnia edycja:
nadziejka82
ewko, dzięki za info, u mnie lekarz na razie niczego niepokojącego nie stweirdził ale wiekszość badań przede mną i mężem.
Ale w tym cyklu masz ladny wykres moze jeszcze coś z tego będzie
Ale w tym cyklu masz ladny wykres moze jeszcze coś z tego będzie
Mroczna
...nadzieja

Temperatura od dluzszego czasu (tydzien) ponad 37

Po 31 zrobie sobie jeszcze jeden tescik....no chyba ze nadejdzie@

eeeeee zla jestem ze nie mialam cierpliwosci...

papryczka_
Mroczna, a może wmawiasz sobie objawy ciąży i dlatego organizm tak reaguje, a Ty odczytujesz podniesioną temperaturę jako objaw ciąży?Nie popadajcie w paranoje
na luuuzie do tego podejść trzeba:]
reklama
K
Kinga85
Gość
a nie lepiej zrobić bete?
to rozwieje wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam
to rozwieje wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam