• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej, ja też już rok bezowocnych starań. Zadam może głupie pytanie ale co to jest to clo? Mawsz zdjagnozowaną jakąś niedomogę?
mam pco:-(
Clo stymuluje owulacje lek jest stosowany w bezplodnosci i braku owulacji
Syntetyczny hormon działający na mózg (podwzgórze) powodujący wzrost uwalniania hormonów płciowych. Pobudza dojrzewanie pęcherzyka jajnikowego, owulację. Hamuje wzrost błony śluzowej w macicy. U mężczyzn wzmaga produkcję nasienia.

Ostatnia edycja:
ewko, dzięki za info, u mnie lekarz na razie niczego niepokojącego nie stweirdził ale wiekszość badań przede mną i mężem.
Ale w tym cyklu masz ladny wykres moze jeszcze coś z tego będzie :)

:confused:nie wytrzymalam...i zrobilam test...-negatywny!!!!...wrrr
Temperatura od dluzszego czasu (tydzien) ponad 37:baffled:...a wielkosc i wyglad sutkow przerasta moje oczekiwania:-)...
Po 31 zrobie sobie jeszcze jeden tescik....no chyba ze nadejdzie@:wściekła/y:....
eeeeee zla jestem ze nie mialam cierpliwosci...:oo:

Mroczna, a może wmawiasz sobie objawy ciąży i dlatego organizm tak reaguje, a Ty odczytujesz podniesioną temperaturę jako objaw ciąży?Nie popadajcie w paranoje :) na luuuzie do tego podejść trzeba:]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry