reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To mnie teraz dziewczyny zasmucilyscie z tym termometrem. Ja wlasnie myslalam ze najlepszy rteciowy, a tu taka pomylka. Moze sobie jednak kupie elektroniczny? Ale najpierw musze znalezc jakis sensowny argument, ze rteciowy jest zly.
Dostalam dzis ostatnia wyplate z mojego marketu. 700 pln. Nie spodziewalam sie ze az tyle. Ale w koncu bylo ponad 150h. I kilka razy po 10 godzin. Cieszę się, że już tam nie pracuje.
A teraz sobie slucham Cz. Niemena i się odstresowuje.
Musze zrobic liste najpotrzebniejszych rzeczy.... Chyba cala wyplata to bedzie malo... :(

reklama
Wiesz, z tymi termometrami to chyba ile kobitek, tyle opinii. Na moim kursie przedmałżeńskim doświadczone mężatki polecały tylko i wyłącznie termometry rtęciowe. Twierdziły, że elektroniczne bardzo często przekłamują. Ale czy ja wiem... To było 2 lata temu i może od tego czasu technika już to przezwyciężyła? Natomiast rtęciowe są chyba niebezpieczne tylko w przypadku wydostania się rtęci na zewnątrz - mam nadzieję...

No wlasnie . Taka rtec nic nie moze zrobic. Ja mam nowy termometr wiec chyba nic nie powinno byc z nim nie tak.
Dzis mam za soba pierwsz pomiar. Wyszlo 36,7oC chyba dobbrze. To jest ten feler ze to wszystko takie niepewne.

Z termometrami jest pewnie jak ze wszystkim - w każdej klasie jakości trafiają się świetne ale i beznadziejne egzemplarze. Ja na razie nie używam - nie zarzekam się, może to się zmieni - ale póki co, nie sądzę.

Hej dziewczyny mam takie dosyć intymne pytanko.... mam wszelkie objawy ciąży i temperature podwyzszona i dziwnie napiete, sczypiąco-swędzące piersi noi było niezłe przytulanko a więc wielce prawdopodobna ciąża ale najbardziej doskwiera mi to że za każdym razem gdy tylko coś zjem, nawet malutko to biegam do kibelka i bez problemowo robie to "drugie" nie to że sie zmuszam poprostu nie moge wytrzymac i az mnie goni na tron Przepraszam za takie intymności niesmaczne ale jestem ciekawa czy może któraś z Was też tak miała we wczesnej ciąży ?? Bede wdzieczna za odp.

reklama
Do góry