reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Dziubus!! a ktory to twoj dzien cyklu?moze czas na test ?
Moniolek! byloby naprawde fajnie jakbysmy mogly sie gdzies wybrac :) no i brzuszek bedzie juz naprawde pokazny!!!:)

reklama
WITAJCIE. U MNIE TEZ DZIWNIE SIE DZIEJE W TYM MIESIACU. NIE WIEM CO O TYM WSZYSTKIM MYSLEC. NAJPIERW PLAMIENIE OWU-PIERWSZY RAZ W ZYCIU, TERAZ PRZED SPODZIEWANA @ ZADNYCH BOLOW BRZUSZKA, AZ DO DZIS, PLECY BOLA, CYCUSZKI TAK DELIKATNIE NO DZIWNY MAM SLUZ-KOLOR TAKI TROCHE JAKBY BYL Z KRWIA...NIE WIEM CO O TYM MYSLEC. NIE NAKRECAM SIE NA FASOLKE, BO NIE CZUJE ABYM BYLA W CIAZY,TYLO DZIWI MNIE TO CZEMU TAK DZIWNIE PRZECHODZE TEN CYKL W TYM MIESIACU

ASMODIS-to masz podobnie do mnie- u mnie tak około trzech,czterech cylki temu zaczeło sie w dzień owu plamienie gin powiedział ,że to dobrze ,że organizm tak reaguje.Następnie zamiast @ miałam dzień ,dwa prawie niewidoczne plamienia tylko lekko zabarwiony śluzik,pużniej trzy ,cztery dni nic a pużniej przychodziła @-bardzo to wszystko dziwne,ale niby wszystko jest O.K-ale tak mi się to wszystko z tymi cyklami rozregulowało i w tym cyklu znowu to samo jedynie bez tego plamienia w czasie owu.Tak więc ASMODIS nie tylko Tobie skarbie tak się rozregulowały te cykle sama też nie wiem co o tym wszystkim sądzić. ::)

Dziewczyny, dzięki za dobre słowa. Ból przeszedł dopiero jakąś godzinę temu :mad:
No i leci ze mnie jak z kranu. Nienawidzę @ !!!

Widzę, że wy dziewczęta z kolei jakieś dziwaczne te cykle macie. Może to jakiś dobry znak skoro @ nie pojawia się taka prawdziwa tylko oszukana ? ;D U mnie @ jednak nie daje za wygraną i jak przychodzi - a jak narazie zawsze przychodzi ;) - to oczywiście taka maksymalna.
Pozostaje mi tylko życzyć wam, żeby albo nie przyszła w ogóle i była to dzidzia, albo jeśli jednak nie tym razem to żeby przychodziła jak najszybciej, abyście znowu miały szansę się starać :)
Pozdrawiam!

??? ???
to mój 38 dzień. Zrobiłam test w domu i wyszedł pozytywny, ale ja ciągle nie mam pewności. mąż był na wyjeźdie i to wszystko mi się nie zgadza. Czy można zajść w ciążę w 9 dniu cyklu?

dzięki za odpowiedź. mój już nie może mnie słuchać a ja nie mogę o niczym innym myśleć!!!
może lekarz rozwieje do końca moje wątpliwości. Niestety muszęczekać aż do wtorku. Czas mi staną w miejscu.

Nie sądziłam, że tak dużo babeczek ma takie same przeżycia jak ja. To sztrasznie "budujące" (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu).

reklama
Do góry