reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj kochane zaglądnęłam do Was na chwilkę, bo dzisiaj jestem pierwszy dzień po urlopie w pracy i mam tyyyle na głowie.

Do rzeczy
Elżbieto jak nic Ty masz objawy ciążowe więc myśl pozytywnie na razie i tak pozostaje tylko czekać.
Ines oj wydaje mi się, że u Ciebie też mała fasoleczka zagościła.

Nemezis ja w tym okresie pierwszy raz użyłam testów owu i w jednym dniu krecha wyniku była dużo ciemniejsza od krechy kontrolki, ale ja na razie na nic się nie nastawiam - troszkę się już staram i rok temu dopadła mnie o mało co deprecha + prawie skończyło się moje małżeństwo obiecałam sobie wtedy, że nigdy nie dopuszczę do takiego stanu i na razie jakoś mi się udaje - oczywiście trzymanie kciuków mile widziane :)

reklama
moniolek Oczywiście! Co wieczór modlę się za wszystkie dziewczyny z bb żeby jak najszybciej zafasolkowały i urodziły bezproblemowo zdrowe maleństwa! :) :) :)

Jakoś piersi mnie co raz bardziej zaczynaja bolec... eh, znowu się łudzę, że może to dzidzia... Fakt że przed @ mnie zwykle nie bolą... ::)

INES trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła!!!!!!! Powiedz mi czy to twój kot na zdjęciu? Rosyjski niebieski - kotka? Ja miałam kota - Nitora. Był dla mnie jak brat. :(

Nemezis, na zdjęciu to mój ukochany kocurek rosyjski niebieski :) Ma na imię Hagrid i jest najwspanialszym kociakiem na świecie ;) Ma już 6 miesięcy.

MAZUREK życzę miłego oglądania maleństwa na USG, powodzenia! Prześlij mi trochę fluidków, proszę ;D

INES tak myślałam, małe rosyjskie nieb. są podobne do kotek, dopiero potem zrobią się "szersze" na mordce i ogólnie potężniejsze. Marzę o tym żeby jeszcze kiedyś mieć takiego. Mój Nitor miał skończyć 5 lat gdy nagle zniknął, 2 tyg. go szukaliśmy, potem dowiedzieliśmy się że ciało znaleźli sąsiedzi i zakopali, nie mogliśmy znieść myśli że to może nie on, był członkiem rodziny, bratem, dzieckiem, samym szczęściem. Odkopaliśmy go, chcieliśmy żeby był z nami, spoczął na naszym podwórku. Stawiam mu świeczkę na jego urodziny (11.11) i Boże Narodzenie. Przeżyłam jego śmierć strasznie. 2 tyg. tylko płakałam. Do dziś tęsknię za jego "foczym" futerkiem. Życzę Ci z całego serca, by twój kociak dożył szczęśliwie późnej starości. Ta rasa jest niesamowita. Pozdrawiam!

reklama
Do góry