reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Życzę powodzenia dziewczyny w tesytowaniu...ja ROBIĘ TEŚCIK W NIEDZIELĘ...JESZCZE TYLKO 5 DŁUGICH DNI....i pewnie znowu rozczarowanie...mam córcię 3,5 roku i z nią zaszłam w ciążę za pierwszą próbą, zobaczymy co będzie teraz...
Bużiaczki na powitanie tego pochmurnego poranka :) :) :)

czesc dziewczyny, od miesiaca z hakiem staramy sie o bebiko .... i czuje sie bardzo dobrze wprost wysminicie , staram sie nie nastawiac na szybki sukces ale dzisiaj rano naciagnela mnie na wymioty pasta do zebow :laugh:
moze to juz ?
czy ktoras z was tak miala?

byloby fantastycznie :laugh: :laugh: :laugh:
mimo to nie nastawiam sie , malo sie udzielam na forum ale sledze bardzo intensywnie wiekszosc watkow .....
czasami trudno jest czytac jak ktos wyczekuje malenstwa a mimo wszystko jego jeszcze nie ma......ale wierze ze kazda z dziewczyn na forum wkoncu bedzie miala upragnioną fasolke ktora bedzie kopac w brzuszek!!! :)
mysle ze jeszcze poczekam z testowaniem , nie chce sie zozczarowac bo poza tym malym incydentem nic kompletnie mi nie jest .... nie czuje zadnych zmian

Powodzenia w testowaniach!!!
Majka super ze @ niema!!! i tak trzymac!!! testuj w piatek jak nie przyjdzie!!!:):):) ale byloby superowo!!!
Rusalko!cytrynka syropek i do lozeczka!!!:)

Witam Was serdecznie :)
Ja dzisiaj mam jakieś takie leciusienki mdłości od rana no i troszkę mi się w głowie kręci. Do tego pobolewa mnie znowu dół brzucha no i piersi... Mam nadzieję to nie na @! Oby nie przyszła!!!! Tzn. nie przyjdzie dopóki jej nie pozwole ;) biorę w tym cyklu duphaston aż do 27 września (tak jak kazał gin) a chyba przy duphastonie @ nie ma prawa przyjść, prawda?
No ale jak 27 będzie tylko jedna I to odstawiam i zaczynam starania od nowa :( Jejku to jeszcze 7 dłuuuuugich dni oczekiwania! :(  ::)

Witajcie dziewczyny! U mnie piękna szarówka. Skorzystałam z resztki wakacji i wstałam o 10.30 ;D Wakacje - piękna rzecz. Trzymam za was kciuki! Mi się tym razem nie udało, ale wam się po prostu MUSI udać! Testujcie i dajcie znać co i jak!
Esia Ja również witam! Zdążyłam już tak polubić dziewczyny że nie można mnie od kompa oderwać! :) :) :) Pozdrawiam! Życzę udanego "powracania" do rzeczywistości z urolpu! ;)

reklama
a wiec jesli chodzi o testowanie to sprobuje w przyszlym tygodniu :laugh:
zobaczymy :laugh: :laugh: :laugh:
ktory z testow jest najbardziej wiarygodny?

Do góry