reklama
Kochane, dziękuję za tak oromną wiarę w moją fasolinkę! Ale wydaje mi się, że naprawdę jej nie ma
Może i byłą ale już jej raczej nie ma
Co prawda mam mdłości dzisiaj ale krwawienie też mam no i brzuch okrooooopnie boli! A przy @ czasem mi bywa niedobrze... Eh tylko o co chodzi z tą @ przy duphastonie!!!!??? Przecież nie powinno jej być
Może sama mam tak maleńko progesteronu, że nawet duphaston nie pomaga
No nic... czekam do jutra, ale wiem że wynik będzie negatywny...
S
Sol
Gość
Dziewczyny, mam pytanko. @ spóźnia mi się już dwa dni, a ja nawet nie mam żadnych objawów, żebym miała go dostać. Tylko, że ze 4 dni temu się przeziębiłam, ale nieraz już byłam chora i normalnie miałam ta wstrętną @ a od ostatniego roku nie miałam cyklu dłuższego niż 28 dni. Poradźcie coś 
Ten na dole suwaczek kłamie
- tylko ten czerwony mówi prawde 
Ten na dole suwaczek kłamie
S
Sol
Gość
Robiłam- I wstrętna krecha. czuję się fatalnie, jestem chora
mam straszny katar i to mnie okrutnie męczy
A teraz muszę iść robić obiadek. Dobrze, że jutro nie mam zajęć, to sobie troszkę odpocznę
Bo dzisiaj na ćwiczeniach byłam nieprzytomna
( Jeszcze raz zrobię pojutrze, ale ten z apteki, bo tym ewy analityk nie wierze - wg usg miałam owulacje a wedłóg testów lh-nie było jej wcale
Buziaczki - ja cały zcas dzisiaj będe, ale tak z doskoku, bo musze ten obiadek robić, a potem moje słonko musi porobić coś na komputerku
Nie wiem co mam robić.
mam strasznie zły humor

mam strasznie zły humor
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Sol... a ja myślę, że.... to fasolka.
Sama nie wiem jakoś w tym cyklu się nie boję czy przyjdzie @ czy nie. Jakiś mam dobry humor i taki spokój wewnętrzny. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.
Rano się ubrałam i tu niespodzianka: cycole takie wielkie, że stanik ledwo brodawki zasłania
Zobaczymy, zobaczymy jak nam to zbiorowe testowanie pójdzie!
Oby jak najwięcej fasolek znalazło swoje mamusie
Sama nie wiem jakoś w tym cyklu się nie boję czy przyjdzie @ czy nie. Jakiś mam dobry humor i taki spokój wewnętrzny. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.
Rano się ubrałam i tu niespodzianka: cycole takie wielkie, że stanik ledwo brodawki zasłania
Zobaczymy, zobaczymy jak nam to zbiorowe testowanie pójdzie!
Oby jak najwięcej fasolek znalazło swoje mamusie
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
No tak a jeszcze nie mam teściku!!!!!!!!!!
Muszę jutro iść do apteki i kupić.
Jakim teścikiem się testujes axxa?
Muszę jutro iść do apteki i kupić.
Jakim teścikiem się testujes axxa?
reklama