reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kochane, dziękuję za tak oromną wiarę w moją fasolinkę! Ale wydaje mi się, że naprawdę jej nie ma :( Może i byłą ale już jej raczej nie ma :( Co prawda mam mdłości dzisiaj ale krwawienie też mam no i brzuch okrooooopnie boli! A przy @ czasem mi bywa niedobrze... Eh tylko o co chodzi z tą @ przy duphastonie!!!!??? Przecież nie powinno jej być :( Może sama mam tak maleńko progesteronu, że nawet duphaston nie pomaga :( No nic... czekam do jutra, ale wiem że wynik będzie negatywny...

Dziewczyny, mam pytanko. @ spóźnia mi się już dwa dni, a ja nawet nie mam żadnych objawów, żebym miała go dostać. Tylko, że ze 4 dni temu się przeziębiłam, ale nieraz już byłam chora i normalnie miałam ta wstrętną @ a od ostatniego roku nie miałam cyklu dłuższego niż 28 dni. Poradźcie coś :(

Ten na dole suwaczek kłamie :( - tylko ten czerwony mówi prawde :)

Robiłam- I wstrętna krecha. czuję się fatalnie, jestem chora :( mam straszny katar i to mnie okrutnie męczy :( A teraz muszę iść robić obiadek. Dobrze, że jutro nie mam zajęć, to sobie troszkę odpocznę :) Bo dzisiaj na ćwiczeniach byłam nieprzytomna :(( Jeszcze raz zrobię pojutrze, ale ten z apteki, bo tym ewy analityk nie wierze - wg usg miałam owulacje a wedłóg testów lh-nie było jej wcale :) Buziaczki - ja cały zcas dzisiaj będe, ale tak z doskoku, bo musze ten obiadek robić, a potem moje słonko musi porobić coś na komputerku :) Nie wiem co mam robić.

mam strasznie zły humor :):)

Sol... a ja myślę, że.... to fasolka.
Sama nie wiem jakoś w tym cyklu się nie boję czy przyjdzie @ czy nie. Jakiś mam dobry humor i taki spokój wewnętrzny. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.
Rano się ubrałam i tu niespodzianka: cycole takie wielkie, że stanik ledwo brodawki zasłania ;)
Zobaczymy, zobaczymy jak nam to zbiorowe testowanie pójdzie!
Oby jak najwięcej fasolek znalazło swoje mamusie :)

reklama
Cieszę dziewuszki że macie tak dobre nastawienie.
DreamsAboutBaby ja też od początku byłam spokojna i nawet radosna w środku. Piersi też mi się powiększyły i bolą okrutnie. Powodzenia Trzymam za was moję pięści :) :)

Do góry