reklama
Cześć Izabela83, Witam Cię serdecznie!!! Ja też jeste tu nowa i dosyć długo sie nie
odzywałam bo miałam, a właściwie wciąż mam MEGA doła!! Z dzidzi u mnie w tym miesiącu tez chyba nici bo obydwoje z mężem jesteśmy chorzy i bierzemy antybiotyki
Wogóle jakos tak nic mi sie nie układa 
KOCHANA RUSAŁKO WIELKIE I PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!! BARDZO SIE CIESZE TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!
odzywałam bo miałam, a właściwie wciąż mam MEGA doła!! Z dzidzi u mnie w tym miesiącu tez chyba nici bo obydwoje z mężem jesteśmy chorzy i bierzemy antybiotyki
KOCHANA RUSAŁKO WIELKIE I PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!! BARDZO SIE CIESZE TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!
A
anusieńka
Gość
Liszka Ty się kuruj, leż, wypoczywaj, pij sok z malin i o nich cię nie martw. NApewno wszystko się ułoży i będzie dobrze- tak mówi moja mama i zawsze jak to powie wszystko się układa.
To może ja też mam ten dar dziedzicznie>

To może ja też mam ten dar dziedzicznie>
Nemezis
Fanka BB :)
Esia nie chce mi się aż wierzyć, że noszę w sobie maleństwo. Nie mogę się doczekać aż zobaczę coś malutkiego na USG. Chcę sie na razie tylko dowiedzieć czy jest dobrze zaimplantowane i czy wielkość jest w normie. Za jakiś tydzień lub dwa już powinno bić malutkie jednokomorowe serduszko.
reklama
Na pewno wszystko jest w porządku
Ale to świetnie brzmi "zacznie bić serduszko"
Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz uwierzyć - to tak niewyobrażalny cud, że nie da się go pojąć. Wspaniała łaska - z resztą, nie bez powodu Twój stan określa się jako BŁOGOSŁAWIONY
Ależ to piękne... To musi być niesamowite uczucie, zobaczyć po raz pierwszy swoje Maleństwo na monitorze i próbować zrozumieć, że to jest we mnie... Aż się wzruszyłam