reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Malago pewnie nie czytałaś moich wcześniejszych postów...obiecała sobie że w tym cylku nie będę wmawiała sobię objawów! Piszę tylko że niepokoi mnie ta wysoka tempka...a pozatym mam obrzmiałe piersi i śluz biały ale lejący. to są objawy widoczne, które sama zauważam (a nie wmawiam).
Masz rację co ma być to będzie. Już wkrótce się okaże...

reklama
Kajunia, u mnie też strasznie dużo śluziku białego. Wczoraj był taki raczej o kremowej konsystencji a dziś troszkę bardziej lepki... Od wczoraj mam po kilka razy w ciagu dnia dość silne ukłucia jakby skurczyki w dole brzucha. Temperaturka u mnie po prawdopodobnej owulacji wzrosla z 36.5 na 36.9 tak było 4 dni a piatego spadla na 36.6 by szóstego dnia znów wzrosnac na 36.9 (tak jest rano) Wieczorami też mam bardzo podwyzszoną temperaturke. Wczoraj w dniu spadku porannej temki wieczorem bylo 36.9 a dzis 37.7! ??? No a chora nie jestem, w ogóle czuje sie swietnie ;D
Jutro robię kolejną, trzecia w tym cyklu, serię badanek hormonalnych. Mam dużą nadzieję na wysoki progesteron... :)

Które z Was testują w najbliższym czasie? Ja chyba zrobię teścik w weekend... Oby tylko plamienie się nie pojawilo, zwykle zjawia się na 2, 3 dni przed @.
Dziewuszki kochane! Trzymam kciuki za wszystkie testowiczki :)

Ines u mnie od czasu owulacji tempka wogóle niz spadła, cały czas jest strasznie wysoko (nigdy tak nie miałam), śluz z rana miałam biały, gęsty i lepki (dużo) a teraz mam lejący i biały (też go dużo)!!! piersi mam obrzmiałe i duże. Na razie mam tylko takie objawy...
Nie wiem, czy to ciaża nie chcę się nastawiać, bo jak przyjdzie @ to będzie bolało :mad:
Nie wiem co mam myśleć - zastanawia mnie tylko ta tempka

malaga pisze:
Kajunia - po owulacji temperatura zawsze rośnie i utrzymuje się do pierwszego dnia miesiączki. Jeśli utrzyma się dłużej, a @ nie przyjdzie, to może wskazywać na ciążę.

Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła ;)

Kajunia tak jak pisze malaga temperatura musi być wyższa przez 18 dni ale jest mleczny śluzik- to wróży dobrze :laugh:

kajunia pisze:
u mnie od czasu owulacji tempka wogóle niz spadła, cały czas jest strasznie wysoko
Jeśli chodzi o mnie to tak sobie marzę, że może u mnie ten spadek tempki to zagnieżdżanie się dzidziulka, ze to spadek implantacyjny, nie wiem czy dobrze to nazwalam - po angielsku implantation dip. Cholera, też nie chce się nastawiac, ale wbrew mojej woli i tak się nastawiam  ;D

Jeśli chodzi o Twoje objawy Kajunia
kajunia pisze:
tempka wogóle niz spadła, cały czas jest strasznie wysoko (nigdy tak nie miałam), śluz z rana miałam biały, gęsty i lepki (dużo) a teraz mam lejący i biały (też go dużo)!!! piersi mam obrzmiałe i duże.
Zdaje mi się, że są bardzo bardzo ciążowe!  ;D TRZYMAM KCIUKI! :)

KOBITKI KOCHANE zdaję sobie z tego sprawę!!! teraz jest najgorszy czas....czas oczekiwania! dlatego łapie mnie dół i naprawdę nie chcę się powtarzać  ::) jest mi naprawdę  źle  :(

reklama
Kochaniutkie skarbeczki dziękuję że mnie pocieszacie, ale ja się nakręce ::) oj jeżeli będę w ciąży to będzie miał mężuś prezent na pierwszą rocznicę ślubu. poczekam te 9 dni - chyba powinnam być w jakieś izolatce...

Do góry