reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Pyza trzymam kciukasy za Ciebie aby owoc tych upojnych przytulanek na jesień się narodził:))
Tak jak wcześniej pisałam wybierałam się do miasta i miałam omijać wszystkie apteki i omijałam ale....... juz byłam blisko domku i trach kolejna apteka i już emocje wzieły góra i nawet nie wiem jak to się stało ze stałam już na ulicy trzymając swoja nadzieję za 12.95:))) Taka właśnie jestem mówie jedno robie drugie aż sama się gubie w tym swoim zachowaniu :-[
A piersi tak mnie bolą a szczególnie ta lewa ze nawet reki do góry nie mogę podnieść :(
To na tyle moich zwierzeń a co u was?

reklama
Czarna...przyda ci sie teścik na piatek ;)...będzie jak znalazł :D a zobaczysz na nim napewno dwie piękne krechy :)

No i doczekałam się piatek nastąpił i choć to do mnie nie podobne jestem bardzo optymistycznie nastawiona jak narazie ;D Piersi nadal bolą, śluzik nadal jest i powróciła delikatna zgaga dziś wieczorkiem. Co z tego wyjdzie przekonam się rankiem.
Pozdrowinka i do dzisiaj ale o bardziej przyzwoitej porze:)

czarna79 czekamy  ::) ... dawaj tu szybciotko tescik z II pieknymi kreseczkami :)

Oj dzisiaj bedzie piekny dzien , tyle pozytywnych tescikow  ::) .. super :)

Witajcie Julinka, MoniQa, Czarna 79 :)
Czarna - właśnie tak myślałam o tej jesieni, ponieważ będziemy mieli I rocznicę ślubu 15-10.
Już mnie wczoraj kusiło, żeby zrobić test. Po co ja go kupiłam, nie wiem czy wytrwam do wtorku.
Bardzo bym chciała by się udało.

Witam was @ brak, piersi bolą, śluz też bez zmian a na teście tylko jedna :( Więc tylko czekam aż się pojawi ta wredota. Choć nie nastawiałam się tak bardzo i tak jest mi smutno:((
Pyza trzymam kciukasy za Ciebie i czekam na fluidki bo będą potrzebne

czarna79 test był przeterminowany..... leć do apteki kup se dwa, zrób i dawaj szybko znać!!!!!!!
A tak wogóle do który dziś dc??

reklama
A więc tak wypisze wam 6 ostatnich moich cykli zaczynają od najpozniejszego do ostatniego 28, 29, 29, 30, 29, 27 (wcześniej też tak się wachały a średnia mam 28dc) A dziś mam 27dc a 14dpo. Tak bardzo chciałabym uwierzyć że zawcześnie zrobiłam ze jeszcze mam sznase tymbardziej ze wczoraj bardzo zaskoczył mnie mój małżonek któremu kazałam spróbować coli bo mi niesmakowała ( a wczesniej pijałam litrami i niekończyłam póki nie była pusta butelka) Tylko lekko się uśmiechnoł i zapytał a czy ty przypadkiem nie jesteś w ciąży. ja oczywiście go wyśmiałam ale w głębi tak tego pragne. Poczekam teraz co kolejne dni przyniosą jak coś się zmieni dam wam znać.
Aha bardzo dziekuje wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
Buziaczki dla was

Do góry