xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
dziekuję :*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej kochane :*
Wróciłam od lekarza..Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek
mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić
ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie
![]()

Meganne, ja w przychodni przy Abrahama czekałam na usg tylko tydzień, a lekarz jest przesympatyczny. Tam mam także mojego gina, którego darzę wielką milością. choć wiem, że nie każdemu odpowiada. Poza tym zapisy są telefonicznie i czeka się najwyżej 10 dni, a gdy potrzeba można przyjść "z ulicy" i też przyjmie bez problemu.heheh mój M mnie dziś ma zapisać, więc jutro przed pracką skoczę. Ale wiecie co?? Jestem pewna że wszystko jest OK:-)
Dziękuję za gratki:-):-):-)
Dam Wam jutro znać jak było...
Aha dziewczynki szukam dobrego Gina w warszawie , prywatnego bądź państwowego. wszystko jedno
byle by dobry
buuziolki i dziewczynki trzymam za Was kciuki
i piszę...
teraz mam sflaczałe, ale trochę obolałe piersi (podejrzewam, że od ciągłego miętolenia i sprawdzania czy rosną!) i kłucia w podbrzuszu, rzadkie, ale konkretne. no... w tamtym cyklu piersi miałam nabrzmiałe jak balony, spałam popołudniami. jeszcze wcześniej wstawałam w nocy do kibelka... ech! od następnego cyklu wrzucam na luz... przestaję obserwować śluz, męczyć chłopa na komendę "dni płodne"... tzn jeśli mi się uda... co będzie, to będzie... 
ja tez ciagle widze u siebie objawy ale wrzucialm na luz po wizycie u ginekologa skupiam sie teraz na moim pecherzyku ktory w poniedzialek mial wielkosc 1,5 cm
śluz wczoraj był bardziej rozciągliwy czyli owu sie zbliza.... oczywiście gwałt był dokonany 
:-) hahahaha sprawdzialm rano temperature i wczoraj było 36.25 a dzisiaj wzrosła na 36.45 czyli dwie krechy w gore
?? teraz bedą gwałty dzień w dzień :-) trzeba zasiać tą fasolinke w końcu nie ??