reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziekuje dziewczyny!!!
czekamna swoje objawy, chociaz to dopiero jakies 2-3 dni po owulacji, mam nadzieje ze owocnej...
czekamna swoje objawy, chociaz to dopiero jakies 2-3 dni po owulacji, mam nadzieje ze owocnej...
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Elżbietko trzymam kciuki żeby ta owu była owocna dla ciebie!! I dla wszystkich dziewczynek, które tak jak my wypatrują swoich fasolek
Buziaczki :*
Buziaczki :*
Moniqa
i moje dwie połówki :)
tak sobie wczoraj w zoo pomyslalam jak je zobaczylam , a jeszcze Elzbietka dodala :
wiec ulatwiam wam dziewczeta sprawe....wybierajcie
i bacianujcie 
ps. zdjecie mialo byc wklejone w optymistycznych majowkach, ale tutaj Elzbietka poruszyla temat
, a nie bede sie powtarzac 
PREZENT BOCKOWY DLA STARAJACYCH SIE
...pozdrawiam buziaki :-*
Elżbietka pisze:(...)wypatrywac bocianów!!! ;D ;D![]()
wiec ulatwiam wam dziewczeta sprawe....wybierajcie

ps. zdjecie mialo byc wklejone w optymistycznych majowkach, ale tutaj Elzbietka poruszyla temat
PREZENT BOCKOWY DLA STARAJACYCH SIE
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQa , dzieki za tyyyyyyyyyyyyyyle bocianów, mam nadzieje ze zdołają uniesc tyle fasolek, ile jest tu wyczekiwanych!!
mantis , dobrze zrozumailam, to twój 19 dzień cyklu, 2 dzien po owu i robisz test ciązowy??moze jednak troszke za wczescie??chociaz ja tez dzisiaj sie wypytywalam lekarza jakie badanie najwczesniej wyktyje ciąże, powiedzial ze hcg z krwi gdzies po tygodniu od zapłodnienia powinno. hm... to jeszcze kilka dni musze poczekac... z nadzieja i niecierpliwoscia...
mantis , dobrze zrozumailam, to twój 19 dzień cyklu, 2 dzien po owu i robisz test ciązowy??moze jednak troszke za wczescie??chociaz ja tez dzisiaj sie wypytywalam lekarza jakie badanie najwczesniej wyktyje ciąże, powiedzial ze hcg z krwi gdzies po tygodniu od zapłodnienia powinno. hm... to jeszcze kilka dni musze poczekac... z nadzieja i niecierpliwoscia...
A
Agnezzz
Gość
Hej Mantis, 19 dzień cyklu to moim zdaniem dużo za wcześnie na robienie testu. ...więc testy raczej prawdy CI jeszcze nie pokażą. Proponują poczekać jeszcze kilka dobrych dni dopiero później testować. Trzymam kciuki za CIebie 
A
Agnezzz
Gość
Monia..super te boćki.
Oby za rok przyleciały jak ja będę ich potrzebować i przyniosą mi fajnego krasnala 
A ja teraz zajadam się arbuzikiem. Mhmmm...pycha
A ja teraz zajadam się arbuzikiem. Mhmmm...pycha
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja zapijam sie miętową herbatą, jakos tak mniepociągneło...juz 3 kubek ;D, ale bedzie lanie :
a arbuzika tez chce!!!!
a arbuzika tez chce!!!!