reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kahaka mnie na początku też bolał prawy jajnik, pamiętam, że pytałam o to babkę w aptece i ona mi to tłumaczyła tak, że organizm jest trochę "ogłupiały" brakiem @ i nawet przez cały pierwszy trymestr może być tak, że w terminie @ mogą być bóle okresowe(i faktycznie tak było), a gin mi to potem nawet rozszerzył na to, żebym w pierwszym trymestrze unikała współżycia w dniach kiedy wypadałby okres bo to może doprowadzić do krwawienia plamienia itp.

Wiem, ale dookoła wszyscy w ciąży... a moja szwagierka i szwagier też się starają... i to mnie też podłamuje bo im się pewnie wcześniej uda, a my staramy się już 5 miesięcy oni dopiero zaczynają...

Martusia, nie chcę, żebyś mnie źle zrozumiała, ale pomyśl, że tak naprawdę staracie się nie "AŻ" 5 m-cy, ale "TYLKO" ;-) Chociaż wierzę, że Ci ciężko, u mnie najgorsze schizy były właśnie jakoś w okolicach 6 cyklu starań. I udało się w końcu, szkoda, że dopiero po roku. Ale głowa do góry. Aha, zauważ, że dalej nie masz @ :-)

reklama
Martusia rozumiem Cię, bo mam podobnie. Ale damy rade i zaciążymy :-). My w sumie się staramy od prawie 10 miesięcy:-(. Ale ja wtedy nie miałam @ więc była to przyjemność i nic poza tym.

Do góry