reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mały po świetach został u mojej mamy bo ja bylam masakrycznie chora:( mial zostac na kilka dni ale zaczely sie te problemy z okresem wiecznym rozespaniem, i wogole.... amalfi skad jestes bo jak z okolic wro to mam naprawde świetnego ginekologa do polecenia... na NFZ i wogole a naprawde świetny jest moze by cos zdziałał....

ale powiem ci szczerze tak jak powiedzialam mojej kolezance która tak sie starala i leczyła.... PRZESTAŃ SIE STARAC TO SAMO SIE WYSTARA:)
psychika kobiety starajacej sie i narzucajacej sobie potrafi wiele zdzialac i zablokowac...

mamaFFia wiem ze psycha jest wazna, ja mieszkam w irlandii, wiec raczeja niewiele zdzialam w polsce, mam zamiar droznosc teraz w marcu zrobic bo w polsce taniej. I inne badania. A moja psycha jeszcze mysle ze jest ok, mojego nie traktuje jeszcze jak byka rozplodowego tylko normalnie nie napinamy sie, bzykamy dla przyjemnosci itd i co ma byc to bedzie...
No busy dzisiaj jak cholercia!! Ale u mnie dopiero 23.15:-)

Ostatnia edycja:
Amalfi jak to co ma byc:D:D dzidzia bedzie!!!!!!! śliczna mała (krzycząca) dzidzia;)
trzymam kciuki:D:D:D
ja bym bardzo chciala dziewczynke miec
wiecie synuś i córeczka:)

UDA SIĘ!! powtarzam :-)

lecę bo moje love wróciło a ja tu niespodzianke dla niego szykuje za wczorajsze foszki śmierdzioszki :-) hyhy

BUZIAKI I DOBRANOC :-D starajcie się dziś kobity! ja mam taki zamiar ;-) jutro cały dzień w szkole, więc będę do was przez phona nadawać :-)

cmok!

robert w pracy, a ja co z noga w gipsie, nawet sie polajdaczyc nie moge, bo nie mam jak wyjsc :-p

a co to sie stalo, ze poziomeczki nie ma z nami o tej porze ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry