reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze laseczki wpadam na chwilkę bo M do domu zjechał wczoraj i jutro już ucieka a przywiózł jeszcze mamę i siostrę więc chcę się nimi nacieszyć:-)
Karolciak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolciak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jest M moja mama i siostra
dlatego nie mam kiedy zajrzeć
Jutro jadą a babcia z nimi na tydzień

przepraszam, ze kopiuje z innego watku, ale musze juz leciec ;-)
dzien dobry kochane i milego dnia :-)
ja jade do Wawy, postaram sie wpasc wieczorkeim jak nie padne. to moje pierwsze wyjscie z domu od 2 tygodni, juz nie moge sie doczekac :-) a wieczorkiem zostajemy na swiatelku, jeszcze w wawie nie bylam ;-)
buziaki
wyjscie poza prog domu,taka mala rzecz, a cieszy ;-)
nawet nie przeszkadza mi, ze do pracy jade, ale dzis tylko 6 godzinek, wiec szybko zleci
dzien dobry kochane i milego dnia :-)
ja jade do Wawy, postaram sie wpasc wieczorkeim jak nie padne. to moje pierwsze wyjscie z domu od 2 tygodni, juz nie moge sie doczekac :-) a wieczorkiem zostajemy na swiatelku, jeszcze w wawie nie bylam ;-)
buziaki
wyjscie poza prog domu,taka mala rzecz, a cieszy ;-)
nawet nie przeszkadza mi, ze do pracy jade, ale dzis tylko 6 godzinek, wiec szybko zleci

reklama
Czesc babeczki 
amalfi, jak tam sytuacja z mezem? moze maly seksik na poprawe stusunkow
martusia, ja tez Cie rozumiem, moja bratowa byla w ciazy jak my sie staralismy, a jak przychodzila do mnie do szpitala po poronieniu i ja widzialam z taaaaaaaaaakim brzuchem to myslalam ze odlece.
katty jak to z innego watku kopiujesz? z innymi sie jeszcze gzisz? o TY!!!! <mega podwojny foch>!!!!!!
a gdzie jest karolciak? miala dzisiaj testowac!!!!!
amalfi, jak tam sytuacja z mezem? moze maly seksik na poprawe stusunkow
martusia, ja tez Cie rozumiem, moja bratowa byla w ciazy jak my sie staralismy, a jak przychodzila do mnie do szpitala po poronieniu i ja widzialam z taaaaaaaaaakim brzuchem to myslalam ze odlece.
katty jak to z innego watku kopiujesz? z innymi sie jeszcze gzisz? o TY!!!! <mega podwojny foch>!!!!!!
a gdzie jest karolciak? miala dzisiaj testowac!!!!!