reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hehehe u mnie z kregoslupem swietnie, stan zapalny minal dawno ale musze sie pilnowac :> Ja duzo czasu spedzam przed komputerem bo prace pisze wiec siedzialam we wszystkich mozliwych pozycjach i do tego zaczelam sie garbic. A po wyjsciu ze szpitala to w ogole lezec musialam, wiec w takich dziwnych pozycjach czasami korzystalam z kompa ze mi az wstyd. Teraz nic mi sie strasznego nie dzieje, czasami mnie miesnie bola i zlapie mnie lekki stan zapalny ale on czesto przechodzi i nie ma problemu. Gdyby Cie bardo bolalo to mozesz sie smarowac amolem - byle nie za czesto. AMOLem mozna sie smarowac w ciazy ale nie mozna go pic. Podobnie jak z szalwia - inhalacja ok, picie odpada.
Mysle ze Tobie po akcji i oknami wystarczy troche amolu na krzyz (ale tylko troche) i porzadny masaz zrobiony przez meza:p Bedziesz jak nowo narodzona :D

reklama
Zaraz oszaleje z tym netem w domu:[ mam nadzieje ze pomoze..chociaz masaze mam zabronione przez lekarza bo mam jakies niedomkniecie łuku S1, ZWEZENIE KANALU POMIEDZY TRZONAMI I MOZLIWA DYSKOPATIE. a przy tym porod to najczesciej cesarka;( pozyjemy zobaczymy narazie jutro test a pozniej bede sie zamartwiac dalej jak cos;-)chyba mam wirusa na kompie:[

Dzień dobry-karolciak, zawiodłaś wszystkich ;p a te okna mogłaś sobie darować w Twoim stanie! :)

mi temp spada, więc @ przede mną-co mnie cieszy, bo chcę szybciej dni płodne!!! :) tylko kurcze za 2 tyg jedziemy na weekend z teściami, będziemy spać w jednym pokoju-ciekawe czy właśnie na wtedy mi płodne nie wypadną ;/

heheheh martusia przeciez bzykac nie trzeba sie tylko w nocy hihihi, zrobcie to gdziekolwiek wczesniej hihihihi

Martusia to powiesz ze idziecie na chwile robic wnuka i ze zaraz wrocicie :>

Ja wam sie zapomnialam pochwalic :D U nas w szkole nauczyciele dostaja takie... prezenty :D z funduszu socjalnego na swieta. No i w tym roku w grudniu jak wybieralysmy co chcemy dostac to mnie cos cknelo i wzielam sobie taki dzieciecy kocyk akrylowy dla fasolki (nie wiedzac jeszcze ze jestem przy nadzieji.... moment wtedy jeszcze nie bylam bo to zdecydowanie przed owu bylo :D:) Jest mieciutki a zarazem nie jest cienki niebieskie ma tlo i kubusia puchatka z miodkiem i napis Winnie the Pooh :) Slodki jest :D
Ale czuja mialam niezlego nie?
DSC00003.jpg

Cze laseczki:-D
Karolciak
to ja odpędzam siostre od kompa a tu co!!

Martusia wszystko się da;-)
Mononoke mamuśko wyczytałam że cyce jeszcze w 6 miesiącu rosną:-D

Amalfi nie ma jak na swoim:tak: nawet wynajmowanym

Ja chodzę w staniku do karmienia po Gabi,wtedy był za duży a teraz jest akurat:szok:
Ja już ledwo oddycham żebra mnie bolą po pęcherzu mi skaczą zchh
Ja macie chęć zrobiłam małą galeryjkę:-D
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...jowek-2011-zdjecia-i-waga-43741/index153.html

reklama
Do góry