reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

chyba mi palce przytyły i obudziłam się pewnego dnia, a palec z obrączką siny i spuchnięty-musiałam na nim spać... Nie mogłam ściągnąć-wydawało się wręcz nie możliwe, że mi przejdzie-tak był palec spuchnięty... ale smarowałam masłem i w końcu się ześlizgnęła-trochę ciągnąć trzeba było....

reklama
VeronicaMelania podziwiam Cię, jak sobie pomyślę, że za kilka miesięcy będę chodzić do kibla na sikanie co 5 minut to mnie strach przeraża, bo już czuję straszny ucisk na pęcherz. Boisz się porodu, bo ja to sram po gaciach?

Kamia a jak Twoje samopoczucie i kiedy następna wizyta, bo ja mam jutro?

haha...myslalam ze pekne ze smiechu jak to napisalas :-D
nawet nie masz pojecia jak ja sie boje:szok: rodze za miesia a stres zżera mnie coraz bardziej ;/ do tego wszystkiego denerwuja mnie ludzie, bo ciagle pytaja czy sie bije itd...;/ najchetniej urwalabym im wszystkim jezyki:laugh2:
ja w nocy do lazienki chodze doslownie co 15 minut. najgprzej bylo na wigilii bo wypilam strasznie duzo roznych sokow do tego herbate i praktycznie blokowalam toalete:-D

Veronica naprawdę bardzo Cię podziwiam, jesteś sama i dajesz radę. Wiem musisz. Mam męża i to mi dużo pomaga przetrwać. Szacun dla Ciebie kobito! Mam nadzieję, że nasze porody będą wspaniałe i prawie bezbolesne.

blondplatyna miałam tak:-) i byłam na 100& pewna, że to maleństwo bo pewnego razu byłam na usg i lekarz dokładnie z prawej strony mi je robił, a po jakimś czasie po powrocie do domu dokładnie w tym samym miejscu wyskoczyła mi taka gulka:-) a teraz też tak czasem bywa tylko to już nie jest gulka tylko duża gula wiec typuje ze to główka albo coś:-) a na ruchy jeszcze spokojnie czekaj:-) u mnie mały fikał jak wypiłam coś bardzo ciepłego i leżałam na płasko:-)
VeronicaMelnia a masz jakąś swoją położną wybraną? Czasem mam wrażenie, ze niektórzy mają jakąś satysfakcje ze straszenia babek w ciąży porodem:-/
martusia to współczuje:-( posłuchałam was i ledwo ledwo zdjęłam.. kule od dnia ślubu jej ni ściągałam:-(

blondplatyna- dzieki :) co prawda mam jakies wsparcie ze strony rodzicow ale to nie to samo, jak bym miala wsparcie ze strony ojca dziecka...widac tak mialo byc:-( no trudno.jakos staram sobie radzic ;-)

Kamia_22- narazie nie mam wybranej swojej poloznej, mam znajomych w szpitalu wiec moze nie bedzie tak zle. myśle ze moja ciocia zalatwi mi jakas dobra polozna...jest tam pielegniarka i zna wszystkich dookola :D

Mama gorąco Cię witam i tulę!
Kamia a Ty powiedz szczerze boisz się porodu, myślisz o nim? Ja mam problem żeby mi krew pobrali, bo ogarnia mnie wszechobecna panika, a co dopiero mówić o jakiś kroplówkach, znieczuleniach itp.

reklama
Do góry