reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
adres to ja moge podac ale nie ma po co sie na nim wyzywac. widac nie jest odpowiedialny za swoje czyny. swoja kare poiesie napewno :)
juz z rodzicami zdecydowlaismy ze odbierzzemy mu prawa rodzicielskie...

i bardzo dobrze, zabrac mu!!!!! Nie bedziesz sie musiala z nim uzerac w razie czego gdyby mu sie odmienilo i zapragnal zostac tatusiem :D

ps. widzialam kiedys taka aukcje na allegro, ze facet wysyla swoja kupe do ludzi :D trzeba mu tylko podac adres tej osoby :D huehuehueheuhe :D

blondplatyna ja w zyciu nie mialam opryszczki .... :/

martusia mama wlasnie przeczytalam o @ ..... :( przykro mi no .... ale nowy cykl to nowe starania :) glowa do gory!:)

Mononoke wcale nie musisz się tym martwić, że nie miałaś bo w większości przypadku cytomegalia objawia się jak typowe przeziębienie, więc jest duże prawdopodobieństwo że ją przechodziłaś.

Powiedzcie mi babeczki w ciazyjakie macie PH w moczu :D Bo moje jest ciut podwyzszone i sie martwie.
Mam obecnie 6,5 :/ Zawsze mialam 5,5 ...
U urologa bylam niedawno, wszystko jest ok, nie mam piasku, kamienie, zapalenia pecherza, wszystko bylo idealnie :/

Agusia martwie si czy wszystko dobrze...pomimo luteiny,nospy i magnezu cały czas twardnieje mi brzuch.I to nie są normalne twardnienia normalne dla tego okresu ciąży.Wystarczy że wstanę z krzesła a już czuję skurcz.Wczoraj w nocy jak szłam do kibelka to złapał mnie taki nawet lekko bolesny skurcz.Martwie się o szyjkę.

reklama
VeronicaMelania pomyślcie tez o alimentach. Pracowałam w sądzie więc jakby coś to służę pomocą:-)
Mononoke ale czy tak na siłę to da efekt?
Spójrzcie na mój wykres:
pierwszy - 28dni
tzn myslalam z rodzicami o alimentach ale ten pacan powiedzial ze nie bedzie ich placic. wiec skoro on ma takie podejscie to co bede sie z nim meczyc, poprostu odbiore mu prawa rodzicielskie i nie bede miala z nim problemow :)

i bardzo dobrze, zabrac mu!!!!! Nie bedziesz sie musiala z nim uzerac w razie czego gdyby mu sie odmienilo i zapragnal zostac tatusiem :D

ps. widzialam kiedys taka aukcje na allegro, ze facet wysyla swoja kupe do ludzi :D trzeba mu tylko podac adres tej osoby :D huehuehueheuhe :D

no dokladnie. niby mu sie juz troche odmienilo bo pisal ostatnio do mnie pytajac jak ja sie czuje i czy z dzieckiem wszystko dobrze...ale nie mailam zupelnie humoru zeby mu odpisywac. nie odzywal sie kilka miesiecy i teraz nafgle mu sie przypomnialo? dziekuje ale nie bede z nim gadac. milo ze zapytal ale ja nie hce iec z nim nic wspolnego !

Do góry