reklama
bellabella
Fanka BB :)
hej dziewczyny:-)dlugo nie pisalam,ale stresa mialam,bo dostalam@,przylazla malpa,wiec mosialam pierwszego dnia krew oddac na chormony,potem bylismy z mezulkiem u urologa,czy u niego wszystko ok,i tez mosial cos oddac;-)mam na dzieje ze sie teraz wyjasni:-)
bellabella
Fanka BB :)
a moze ktoras z was wie,o co chodzi z tymi chormonami?bo gin mi powiedzial ze trzeba to zbadac,ale co mozna z tego wyjasnic?nie mam pojecia

a moze ktoras z was wie,o co chodzi z tymi chormonami?bo gin mi powiedzial ze trzeba to zbadac,ale co mozna z tego wyjasnic?nie mam pojecia![]()
Pewnie przede wszystkim prolaktyne, bo to taki ,,naturalny srodek antykoncepcyjny wytwarzany przez organizm''
poziomki
mama 00 08 11 13 15
bellabella sprawdzenie hormonów na na celu sprawdzenie czy mozesz zajść w ciąże,poniwaz ich niprawidłowe działanie może to wykluczac. jest to pierwsza rzecz jaką się sprawdza bo zbyt niski progesteron powoduje niwydolnośc ciałka żółtego a z tym lączy sie często wysoka prolaktyna. Za wysoki poziom testosteronu powoduje zaburzenia miesiaczkowania i problemy z zajściem itd...
Trzymam &&&&&&&&&&& za dobre wyniki
Mafia nie czuje się wcale jutro ide do gina bo ledwo chodze i mam zawroty głowy a z tego co mówi moja waga schudłam 2 kg.
A to już 7 miesiąc a ja nic na plusie...
Lilith znowu sie odchudzasz??:**
Trzymam &&&&&&&&&&& za dobre wyniki

Mafia nie czuje się wcale jutro ide do gina bo ledwo chodze i mam zawroty głowy a z tego co mówi moja waga schudłam 2 kg.
A to już 7 miesiąc a ja nic na plusie...
Lilith znowu sie odchudzasz??:**
poziomki
mama 00 08 11 13 15
to ok

reklama