reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czeeeesc dziewczyny:* co tam slychac??
weronika bedzie później bo dzis leeezy caly dzień w łóżku;)
poziomeczki jak sie czujescie???

reklama
hej dziewczyny:-)dlugo nie pisalam,ale stresa mialam,bo dostalam@,przylazla malpa,wiec mosialam pierwszego dnia krew oddac na chormony,potem bylismy z mezulkiem u urologa,czy u niego wszystko ok,i tez mosial cos oddac;-)mam na dzieje ze sie teraz wyjasni:-)

a moze ktoras z was wie,o co chodzi z tymi chormonami?bo gin mi powiedzial ze trzeba to zbadac,ale co mozna z tego wyjasnic?nie mam pojecia:confused2:

bellabella sprawdzenie hormonów na na celu sprawdzenie czy mozesz zajść w ciąże,poniwaz ich niprawidłowe działanie może to wykluczac. jest to pierwsza rzecz jaką się sprawdza bo zbyt niski progesteron powoduje niwydolnośc ciałka żółtego a z tym lączy sie często wysoka prolaktyna. Za wysoki poziom testosteronu powoduje zaburzenia miesiaczkowania i problemy z zajściem itd...
Trzymam &&&&&&&&&&& za dobre wyniki:tak:

Mafia nie czuje się wcale jutro ide do gina bo ledwo chodze i mam zawroty głowy a z tego co mówi moja waga schudłam 2 kg.
A to już 7 miesiąc a ja nic na plusie...

Lilith znowu sie odchudzasz??:**

reklama
Do góry