reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
cze kochane:-)
blonplatyna u mnie pozytywnie i do przodu:-) nadal jestem na fenoterolu, lekarz myślał o zakładaniu krążka ale na szczęście poprzestał na lekach:-) za tydz mam kolejną wizytę mam nadzieję, ze wieści będą dobre:-) na ostatnim usg Tymek miał już 1480g (to był 29 tydzień):-) jeśli chodzi o wagę to ja już przybrałam prawie 12kg (wyjściowa była 48 kg) ale włosów z głowy nie rwę bo w dużej mierze to woda, której mam peeeeeeeeełno:-) kozaki w łydkach to dopiąć już nie mogę:-) więc pocieszam się, że ta waga to z tego:-)obecnie jestem na etapie szykowania ubranek (pranie prasowanie) trochę wcześnie ale przy moich lekach w każdej chwili moge np musieć leżeć plackiem więc wolę to zrobić póki jeszcze jestem trochę na chodzie (chociaż lekarz goni do leżenia;-) a jak twój maluszek? mocno kopie?:-)
karola współczuje i trzymam kciuki za dalsze stranka:-)
veronica jak tam młoda mama się czuje?;-)

Cześć wszystkim :) troche mnie martwi to że nie mam objawów ciąży.... a to już 6-7tydzień.... Poza tym że bolą mnie piersi to nic więcej..... a najbardziej bolą w nocy jak się przebudze dziwny ból.... jakby sie skora naciagala.... a poza tym to leci mi sluz ale raczej taki wodnisty i zauwazylam ze jest tez bialy, ogolnie mam uczucie mokrosci. Czy to jest normalne?

Kamia fenoterol brzmi poważnie, czyżby się skurcze zaczęły? Życzę abyś wytrwała do końca - trzymaj się kochana. U mnie masakra, maluszek strasznie pobudzony - dobrze, że chociaż w nocy daje mi pospać. Nadal nie wiemy co będziemy mieć. Narazie przytyłam 6 kg - to chyba mało, ale ja się cieszę, bo każde dodatkowe obciążenie to masakra dla mojego kręgosłupa. A teraz jesteśmy na etapie szukania wózka i łóżeczka.
19ania90 tak wcześnie objawów ciąży jeszcze mieć nie musisz, na początku powiększają się piersi - mnie to nie bolało - takie dziwne uczucie miałam mrowienia. Poza tym śluzu w ciąży będzie z miesiąca na miesiąc coraz więcej, także to normalne. U mnie typowe objawy - mdłości i wymioty zaczęły się dopiero w 9 tygodniu i trzymały aż do 20. Najważniejsze, aby maleństwo zdrowe było a o objawy narazie się nie martw.

Ostatnia edycja:
blondplatyna no miałam problemy ze stawianiem się brzucha i skurczami, szczegółów nie znam bo mój lekarz nie wtajemniczał mnie we wszytsko (długośc szyjki itp.) za co jestem mu wdzięczna bo znając siebie to zaraz bym się naczytała i panikowała:-( a teraz czuje się lepiej no ale to pewnie dlatego, ze z 1,5 miesiąca biorę już leki. Płec napewno niedługo poznacie, to co narazie kupujesz rzeczy unisex?:-) ja mam dziś ostatnią partie prasowania ciuszków Tymka i wyprawkę pod kontem ubranek uważam za zamknięta:-) i co już wybrałaś sobie jakiś konkretny model wózka?:-) ja teraz jestem na etapie wyboru kołyski:-) dużo jest tego więc jest nad czym myśleć:-)

reklama
Do góry