jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ej to ja myslalam ze wzme tylko to juedno opakowanei poki krwiak sie nie wchlonie , a teraz nastrachalam sie ze odstawienie moze wywyolac krwawienie... hmmm... dobrze ze ide dzisiaj do gina
!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ej to ja myslalam ze wzme tylko to juedno opakowanei poki krwiak sie nie wchlonie , a teraz nastrachalam sie ze odstawienie moze wywyolac krwawienie... hmmm... dobrze ze ide dzisiaj do gina!!!
ponieważ jest produkowany przez ciałko żółte...więc bez obawuff... od razu mi lżej
!!!

P.P. MOJE OBAWY BYLY BEZPODSTAWNE - MALY JEST MEGA RUCHLIWY I NERWUSIATY ;D;D;D... MALY ROJBER!

Nie nie czuje jeszcze, a szkoda - widzialam wczoraj na USG tego łobuziaka...Już czujesz ruchy dziecka? Szybciutko, ale podobno bardzo szczupłe kobiety to wcześnie czują ruchy maleństwa
Ja poczułam pierwszy ruch córki dopiero w 15 tygodniu ciąży a regularnie to czułam ją od 18 tc. ;-)
Pozdrawiam