Goodka
Moderator
No i superUsłyszałam serduszko a raczej zobaczyłam jak bije6+2 tydz.zgadza się z ostatnią miesiączką co do dnia
Jestem szczęśliwa. Dziękuję za wsparcie
teraz oby wszystko dalej dobrze się rozwijało
![]()
Na kiedy wychodzi ci termin?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i superUsłyszałam serduszko a raczej zobaczyłam jak bije6+2 tydz.zgadza się z ostatnią miesiączką co do dnia
![]()
gratulacjeUsłyszałam serduszko a raczej zobaczyłam jak bije6+2 tydz.zgadza się z ostatnią miesiączką co do dnia
![]()
Lekarz mi nie mówił. Ale według moich obliczeń pierwsza połowa kwietniaNo i super
Na kiedy wychodzi ci termin?![]()
Pozostaje życzyć powodzenia, rośnijcie zdrowoLekarz mi nie mówił. Ale według moich obliczeń pierwsza połowa kwietnia
Najważniejsze żeby dobrze się teraz rozwijałodużo odpoczywam, biorę witaminy, duphaston na podtrzymanie i mam nadzieję że wszystko dalej będzie dobrze
![]()
U mnie zarodek z bijacym serduszkiem bylo widac w 6 tyg i 3 dniHejkatydzień temu byłam u ginekologa potwierdzić ciążę. Wtedy kończyłam 5 tydzień. Miałam pęcherzyk ciążowy 11mm i był widoczny pęcherzyk żółtkowy, ale nie było zarodka.
Jakiej wielkości miałyście pęcherzyk ciążowy gdy było widać zarodek?
Ja się bardzo stresuje, że może się nie pojawi.
Lekarz kazał mi za dwa tygodnie przyjść i powiedział że powinno być zarodek z akcją serca widać. Jeszcze tydzień... A ja wariuje.
Miałaś trochę za mały pęcherzyk żeby pojawił się zarodek. Ja w 5 tygodniu pęcherzyk miałam 11 mm i był widoczny pęcherzyk żółtkowy ale zarodka nie było. Ginekolog coś mówił skomentował to jakoś ?Hej teraz na piątek wychodzi 8 tydzień a na 2 września 9 tydzień a byłam 19 sierpnia to był 7 tydzień i brak zarodka a pęcherzyk ciążowy miał 6, 6 mm i pęcherzyka żółtkowego też nie było a z moich obliczeń 4 lipca miałam okres to na 29sierpnia wychodzi 8 tydzień dopiero jak myślicie będzie zarodek już i serduszko. A wczoraj pojawiło mi się lekkie plamienie takie niby brązowe ale długo nie było i troszkę tylko miałam. To znak że zarodek się pojawił.bo ja myślę że będzie dobrze
Plamienie nie jest zwiastunem pojawienia się zarodka. Moim zdaniem u Ciebie bardziej rozpoczyna się proces poronienia. Jak na 7 tc to pęcherzyk był minimalny. Kiedy masz wizytę?Hej teraz na piątek wychodzi 8 tydzień a na 2 września 9 tydzień a byłam 19 sierpnia to był 7 tydzień i brak zarodka a pęcherzyk ciążowy miał 6, 6 mm i pęcherzyka żółtkowego też nie było a z moich obliczeń 4 lipca miałam okres to na 29sierpnia wychodzi 8 tydzień dopiero jak myślicie będzie zarodek już i serduszko. A wczoraj pojawiło mi się lekkie plamienie takie niby brązowe ale długo nie było i troszkę tylko miałam. To znak że zarodek się pojawił.bo ja myślę że będzie dobrze
Zapraszamy na kwietniowe mamy jeśli masz ochotę dołączyćLekarz mi nie mówił. Ale według moich obliczeń pierwsza połowa kwietnia
Najważniejsze żeby dobrze się teraz rozwijałodużo odpoczywam, biorę witaminy, duphaston na podtrzymanie i mam nadzieję że wszystko dalej będzie dobrze
![]()