reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Chyba kupię którąś, chociaż drogie, ale wspaniałe... i super fotki można porobić w takiej czapuni;)

Traschka, jak będziesz na tych zakupaqch, to rozejrzyj się za chlopięcymi spodenkami- 62, 68, 74;)

reklama
Dziewczynki jeśli chcecie ja też mogę Wam coś w lumpku kupić chłopięcego...ostatnio np w jednym gdzie chodzę dosyć często jest bardzo dużo chłopięcych a ceny widziałyście jakie jak kupuję...zależy jaka cena za kg bo tu kupuję najczęściej na wagę i wychodzą groszowe sprawy.Mówcie co Wam trzeba i jakie rozmiary to będę się rozglądać na pewno.

Ja z kolei mogę kupić dziewczęce, bo w moim lumpku są głównie dla dziewuszek i kilka chłopięcych zawsze się znajdzie, ale już nie tak ładne... Więc jakby co- piszcie mamy dziewczynek.

o matko jakie cudo :szok::szok: nosz piękne są wszystkie! nie wiem która ładniejsza...jejuś jaka szkoda że moja mama ma dwie lewe ręce do takich robótek, a babcia już za stara (czyt. już nie te oczka).. Dzidziolek miałby piękną pamiątkę:tak:

ejjj a kiedy taką czapkę można założyć dziecku? no wiem że głupie pytanie :zawstydzona/y: No bo chyba w czerwcu to nie, co? To co - dopiero na wrzesień/październik?

Chyba zamówię.. już linka dodałam do ulubionych!

A mówiłam Wam że k-o-c-h-a-m ten wątek?:))))))))

Ale trzeba wziąć pod uwagę, że z tych pierwszych maluszki bardzo szybko wyrastają.
racja, te pierwsze, małe ciuszki 56 cm starczają na krotko wiec nie ma sensu duzo ich kupowac, owszem cos trzeba miec zwlaszcza jak sie ma podejrzenia ze dzidzia urodzi sie mala. Lepiej kupic wiecej tych w rozm. 62 dziecko do nich bardzo szybko dorosnie.
Dziewczyny fajnie macie z tymi lumpikami, nestety u nas fajnych nie ma i chetnie tez bym zlozyla jakies zamowienie tylko kurcze nie wiem jaki bedzie drugi bączek

Hejka dziewczyny powrócę do wątku ciuszków na 56. Ja w wywiadzie z kuzynką, młodą mamą doszłam do wniosku że na 56 kilka kompletów bielizny musi być (ok.4).Codziennie trzeba jeden komplecik prać. Już trochę więcej musi być na 62. Nie polecano mi proszku Lovela, ponoć częściej uczula.
A najlepsze jest to że do swego szpitala nie muszę brać ciuszków dla maleństwa. Muszę mieć tylko ciuszki na wyjście. Szpital dysponuje swoimi ubrankami, można je zmieniać na maxa i tam też piorą. A gdyby w tą stertę ubranek dodać kilka swoich to by raczej przepadły. A szkoda swoich nowych ciuszków.

Forever, gdyby ta koszula nie miała różu, to już bym ją brała ;-) Fajowa też ta z H&M... Myślisz, że jeszcze może być w sklepie?? No i nie pojedziemy jutro do Auchan - mężuś pracuje. Ale może uda się w niedzielę.
Widzę, że tak lubisz róż jak ja :-D Bluzeczki jeszcze są, przynajmniej wczoraj były. Pojechałam wczoraj na spokojne poszperanie bez Taty Młodej. W Zarze wypatrzyłam koszulę z buldogiem na motocyklu dla 2 - 3 latka z przeceny zq 19,90 zł ale wydawała mi się zbyt "męska" dla dziewczynki.

reklama
Aestima czapeczki rewelacja...chyba się skusze na jedną

Jeśli któraś chce to ja też mogę Wam kupić coś w lumpku...ceny fajne a rzeczy I klasa...tylko dajcie znać co potrzebujecie

Do góry