reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima zamówienie przyjęte
A czapeczkę na pewno zamówię, tylko nie wiem którą...pewnie kupię dwie bo nie będę mogła się zdecydować
A czapeczkę na pewno zamówię, tylko nie wiem którą...pewnie kupię dwie bo nie będę mogła się zdecydować
katamisz
Fanka BB :)
Dziewczynki jeśli chcecie ja też mogę Wam coś w lumpku kupić chłopięcego...ostatnio np w jednym gdzie chodzę dosyć często jest bardzo dużo chłopięcych a ceny widziałyście jakie jak kupuję...zależy jaka cena za kg bo tu kupuję najczęściej na wagę i wychodzą groszowe sprawy.Mówcie co Wam trzeba i jakie rozmiary to będę się rozglądać na pewno.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
o matko jakie cudoBarmanka, ciekawe co powiesz na to...
WESOŁE CZAPECZKI - różne rodzaje 40-42 cm (1441327779) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ejjj a kiedy taką czapkę można założyć dziecku? no wiem że głupie pytanie

Chyba zamówię.. już linka dodałam do ulubionych!
A mówiłam Wam że k-o-c-h-a-m ten wątek?
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
racja, te pierwsze, małe ciuszki 56 cm starczają na krotko wiec nie ma sensu duzo ich kupowac, owszem cos trzeba miec zwlaszcza jak sie ma podejrzenia ze dzidzia urodzi sie mala. Lepiej kupic wiecej tych w rozm. 62 dziecko do nich bardzo szybko dorosnie.Ale trzeba wziąć pod uwagę, że z tych pierwszych maluszki bardzo szybko wyrastają.
Dziewczyny fajnie macie z tymi lumpikami, nestety u nas fajnych nie ma i chetnie tez bym zlozyla jakies zamowienie tylko kurcze nie wiem jaki bedzie drugi bączek
Hejka dziewczyny powrócę do wątku ciuszków na 56. Ja w wywiadzie z kuzynką, młodą mamą doszłam do wniosku że na 56 kilka kompletów bielizny musi być (ok.4).Codziennie trzeba jeden komplecik prać. Już trochę więcej musi być na 62. Nie polecano mi proszku Lovela, ponoć częściej uczula.
A najlepsze jest to że do swego szpitala nie muszę brać ciuszków dla maleństwa. Muszę mieć tylko ciuszki na wyjście. Szpital dysponuje swoimi ubrankami, można je zmieniać na maxa i tam też piorą. A gdyby w tą stertę ubranek dodać kilka swoich to by raczej przepadły. A szkoda swoich nowych ciuszków.
A najlepsze jest to że do swego szpitala nie muszę brać ciuszków dla maleństwa. Muszę mieć tylko ciuszki na wyjście. Szpital dysponuje swoimi ubrankami, można je zmieniać na maxa i tam też piorą. A gdyby w tą stertę ubranek dodać kilka swoich to by raczej przepadły. A szkoda swoich nowych ciuszków.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Widzę, że tak lubisz róż jak jaForever, gdyby ta koszula nie miała różu, to już bym ją brała ;-) Fajowa też ta z H&M... Myślisz, że jeszcze może być w sklepie?? No i nie pojedziemy jutro do Auchan - mężuś pracuje. Ale może uda się w niedzielę.

reklama
Podziel się: