Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o matko jakie cudoBarmanka, ciekawe co powiesz na to...
WESOŁE CZAPECZKI - różne rodzaje 40-42 cm (1441327779) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

nosz piękne są wszystkie! nie wiem która ładniejsza...jejuś jaka szkoda że moja mama ma dwie lewe ręce do takich robótek, a babcia już za stara (czyt. już nie te oczka).. Dzidziolek miałby piękną pamiątkę
No bo chyba w czerwcu to nie, co? To co - dopiero na wrzesień/październik?racja, te pierwsze, małe ciuszki 56 cm starczają na krotko wiec nie ma sensu duzo ich kupowac, owszem cos trzeba miec zwlaszcza jak sie ma podejrzenia ze dzidzia urodzi sie mala. Lepiej kupic wiecej tych w rozm. 62 dziecko do nich bardzo szybko dorosnie.Ale trzeba wziąć pod uwagę, że z tych pierwszych maluszki bardzo szybko wyrastają.
Widzę, że tak lubisz róż jak jaForever, gdyby ta koszula nie miała różu, to już bym ją brała ;-) Fajowa też ta z H&M... Myślisz, że jeszcze może być w sklepie?? No i nie pojedziemy jutro do Auchan - mężuś pracuje. Ale może uda się w niedzielę.
Bluzeczki jeszcze są, przynajmniej wczoraj były. Pojechałam wczoraj na spokojne poszperanie bez Taty Młodej. W Zarze wypatrzyłam koszulę z buldogiem na motocyklu dla 2 - 3 latka z przeceny zq 19,90 zł ale wydawała mi się zbyt "męska" dla dziewczynki.