Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi się wydaje, bo w porównaniu z innymi w takim samym rozmiarze są troszkę mniejsze...
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć.

No nie jest to jakaś kolosalna różnica, ale patrząc np na rozmiar 62 z Pepco to wydaje mi się że bliżej mu do rozm 56 innych firm niż do 62 no ale to tak tylko na oko mogę powiedzieć bo doświadczenia jeszcze nie mam w tej kwestiiMadzioolka - jak bardzo "troszeczkę mniejsze" ?
Czyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżetJak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania
![]()

Nie, nie chodziło mi o to, ze leżaczki z zasady się bujają (sa na płozach, czy jak to nazwać) tak jak np ten BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgPRODUKT POLSKImikrus (1448631882) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyCzyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?
I zdecydowanie cena allegro korzystniejsza od cen w sklepach stacjonarnych mimo ,że trzeba płacić za wysyłkę i tak wyjdzie taniej.