Nadzieja:)
Fanka BB :)
:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Są zbyt mocno wycięte na nóżkach, i ma się wrażenie że dziecko zamiast bodziaki nosi jakby damskie majtki wysoko wycięte.
Już sporo masz "z głowy" ;-) Co ci moge doradzić to - dokup sobie gdzieś takie bezpieczne lusterko (ono nie jest ze szkła, tylko z takiej hmmm pleksy czy czegoś). Chodzi mi dokładnie o to lusterko brakujące przy macie.. Dzieciaczki uwielbiają się w nim przeglądać 
(ono tak trochę zniekształca prawdziwe odbicie - ale chyba właśnie ten bajer tak je interesuje).Z chodzeniem wiadomo - zależy od dziecka - a co do pieluch - kiedy można je odstawiać ?

pierwszy raz dziś zdrowo się uśmiałam

normalnie Was nie poznaje 

( choć dziewczynki są "łatwiejsze" )... chciałabym jak najszybciej
- i pewne i coś jeszcze. W związku z tym moje pytanie - czy jako, że nasze dzieci urodzą się w czerwcu to czy jest sens zaopatrywania się w pościel do kołyski czy nie przyjąć wersji bez poduszki, z prześcieradełkiem i z pieluchą flanelową lub tetrową do przykrycia ? Nie chciałabym przegrzewać Młodej.
Katamisz gratuluje zakupówJuż sporo masz "z głowy" ;-) Co ci moge doradzić to - dokup sobie gdzieś takie bezpieczne lusterko (ono nie jest ze szkła, tylko z takiej hmmm pleksy czy czegoś). Chodzi mi dokładnie o to lusterko brakujące przy macie.. Dzieciaczki uwielbiają się w nim przeglądać
(ono tak trochę zniekształca prawdziwe odbicie - ale chyba właśnie ten bajer tak je interesuje).
A Wy co wiosne poczułyście dziś czy cooo? Wszystkie pozmieniały avatorki i suwaczkinormalnie Was nie poznaje